Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

błedy klimatronika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzis odczytałem z klimatronika błedy i jest ich duzo a mianowicie: 03.3 , 02.1 , 04,3 , 05.3 , 06.3 , 07.1, 08.3, 08.6, 11.3, 11.7 . 13.3 , 13.6. 13.7 , 15.7, 18.3. pomoze mi ktos z odnalezieniem problemu????

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ----------

co musze zrobic by te błedy znikneły???

Opublikowano

W dziale klimatyzacja,drugi post od góry masz kody klimatronika tam możesz sobie poczytać o swoich błędach.W twoim przypadku dotyczą one czujników temperatury i klap.Pierwsze co zrobić to nalezy je pokasować vagiem i zobaczyć które pozostały a dopiero potem działać z pozostałymi.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

tyle to i ja wiem .a le jak sobie z nimi poradzic co wymieic itd??? to tej pory klima działała bez zarzutów tylko co dmuchawa mi sie zacinała przez zuzyte szczotki a tak to ok było.

---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ----------

czyli nikt nie pomoze???

---------- Post dopisany 18-11-2012 at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany 15-08-2012 at 20:10 ----------

pomoze ktos??? jak to ogarnac???

Opublikowano

jakie masz objawy źle działającej klimy / ogrzewania? Nie mruga Ci czasem panel od klimy?

Sporo tych błędów, masz może VAGa?

Opublikowano
tyle to i ja wiem .a le jak sobie z nimi poradzic co wymieic itd??? to tej pory klima działała bez zarzutów tylko co dmuchawa mi sie zacinała przez zuzyte szczotki a tak to ok było.

---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ----------

czyli nikt nie pomoze???

---------- Post dopisany 18-11-2012 at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany 15-08-2012 at 20:10 ----------

pomoze ktos??? jak to ogarnac???

W drugim poście masz już odpowiedź więc może łaskawie ją przeczytaj... :facepalm::facepalm::facepalm:

Pokasowałeś błędy? Wiesz które zostały? Zerknąłeś w rozpiskę która jest na forum i wyjaśnia który z tych pozostałych po skasowaniu (o ile je pokasowałeś i coś wróciło) za co odpowiada? :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Kolega chyba oczekuje odpowiedzi typu-wymień silniczki klap,czujniki temperatur i nie wiadomo co jeszcze taki znawca udzielający się w każdym dziale a nie umie albo nie chce zrozumieć co się do niego pisze.

Opublikowano
  • Autor

spoko. vagiem mam te bledy usunac??? troche mnie to dziwi wszystko jest ok a tyle az bledow

Opublikowano

Usuń błędy VAGiem (w sterowniku klimy oczywiście), wykonaj tam również "test" (nie pamiętam jak się ten przycisk nazywał) i zobacz na panelu klimy, które błędy powróciły.