Vass Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Mam pytanie jak wyjąc pas tylny dla pasażera w środku? Wystaje tylko kawałek a ja nie chce nic urwac, proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 podniesc siedzenie pewnie jest przycisniety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vass Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hmm siedzenie sie nie podnosi - nie jest składane(przynajmniej ja tego nie zauwazylem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrycjush Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Wyciągnij siedzisko (to na czym się siada) do góry i zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vass Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Dziękuję za pomoc :>- nie chciałem sie z tym szarpac na siłe żeby przypadkiem nie pourywac Udało się. Można zamknąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi