Kiksio022 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam Z racji tego iż coś mi się stało z linka od otwierania maski (raczka pod kierownicą luźno lata) to nie mogę jej otworzyć. Czytając różne tematy dowiedziałem się, że trzeba wyjąć grill. I tu moje pytanie. Wie ktoś jak to zrobić bez otwierania maski? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam ---------- Post dopisany 23-08-2012 at 19:19 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2012 at 17:57 ---------- Już sobie poradziłem. Nieaktualne. Proszę o usunięcie.
Lukasz_N Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja tez mialem kiedys podobny problem i poradzilem sobie w ten sposob ,ze zdjalem zderzak i wtedy jest w miare dostep.
Kiksio022 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak się okazało u mnie spadła linka tuż przy tej rączce do otwierania(pod maską). Zaprowadziłem samochód do mechanika, on go podniósł do góry i jakimś drutem tam pociągnął od dołu i otworzył. Mówił, że wyjecie grilla i tak by nic nie pomogło, ale już po problemie
Rekomendowane odpowiedzi