Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Trochę słabszy i więcej pali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam forumowiczów. zauważyłem w mojej audicy spadek mocy i większe spalanie. kolega ma taka sama i jego ciągnie nawet na 5 biegu a w mojej nie czuc takiej mocy jak u niego.. nie ukrywam że kiedys to moja ciagnęła zaje******.. co sadzicie? w czym moze byc problem.

Opublikowano
:vaglogi: bo bez tego to nawet wrozka bedzie miala ciezko :wink:
Opublikowano

Sprawdź czy nie masz wycieków w okolicach pompy wtryskowej (powinna wyciekać ropa). Jak nie masz to tylko podłączenie VAG pomoże nam w zdiagnozowaniu usterki.

Opublikowano
  • Autor

ok Panowie w takim razie jaki polecacie program i kabel? bo zamierzam kupic zeby samemu podłaczać pod kompa. najlepiej jakbyście wstawili link z allegro ;) z góry dzięki

Opublikowano

Zamów taki Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Ja mam taki i jestem zadowolony. Wiele forumowiczów też go poleca.

Opublikowano
  • Autor

a to jest z programem od razu? czy program trzeba osobno kupic??

---------- Post dopisany 27-08-2012 at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 22:17 ----------

Zamów taki Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji Ja mam taki i jestem zadowolony. Wiele forumowiczów też go poleca.

kolego a to jest z programem od razu? czy program trzeba osobno dokupic?

---------- Post dopisany 28-08-2012 at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany 27-08-2012 at 23:30 ----------

i czym się różni ten kabel Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji od tego co podałeś linka Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacji ? tylko ceną? pozdrawiam

---------- Post dopisany 29-08-2012 at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2012 at 00:16 ----------

to jak? wie ktoś?

Opublikowano

czasami do kabla dodają proram na CD ... ale to nie jest problem , na necie jest do sciagniecia vag-com bez problemu.

pozdro

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki kolego :) tylko dobrze by było jak by mi ktoś jeszcze napisał czym się różnią te dwa kable do których linki podałem wyżej. tylko ceną cZy czymś jeszcze? niech się ktoś zlituje i napisze...

Opublikowano

Ten droższy można podłączyć do większej ilości aut, tak przynajmniej na stronie VIAKENA pisze.

Jak tylko chcesz VAG'ować swoje audi to kup tańszy a za zaoszczędzone pieniądze żonie/dziewczynie/kochance kwiaty, odwdzięczy się ;-)

Opublikowano
  • Autor

wreszcie, dzięki kolego :) a obydwa pasują do mojej audicy?

Opublikowano
a obydwa pasują do mojej audicy?

Tak.

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki kolego za pomoc :)