DżedajGrd Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2014 A jak to dokładnie sprawdzić jaki zawias tam siedzi? Nigdy nie zagłębiałem się tam i nie sprawdzałem. Wiem tylko że amorki są czerwone i ori... ---------- Post dopisany 02-06-2014 at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 22:13 ---------- Jako iż okazało się felgi rs4 nie są ori zawitały znowu moje ori 17
shakal Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Hmm jak czerwone amorki to 1BE i na tym zdjęciu teraz wydaje się jakby niżej siedziała fura w porównaniu do wcześniejszych zdjęć Felgi RS nie ori? Made in Italy czy China ?
DżedajGrd Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Hmm jak czerwone amorki to 1BE i na tym zdjęciu teraz wydaje się jakby niżej siedziała fura w porównaniu do wcześniejszych zdjęć Felgi RS nie ori? Made in Italy czy China ? Może takie wrażenie tu mam 235\45\17 a tam były 225\40\18 i może dlatego tak wygląda bo większy balon.A co do felg to możesz zobaczyć tutaj mój wątek http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/rs4-18-podroba-ori-330461/I znowu udało się coś upolować wpadł podwójny wydech ( dokładka chwilowo zwykła, ale z lotką zawita s-line ) I dzisiejsze małe zmiany ... Montaż dokładki zderzaka + lotka na klapę + listwy drzwiowe S-line Edytowane 20 Grudnia 2014 przez DżedajGrd
oprych Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 pakuj na lampy folie będzie miodzio delikatnie je przytłumi poglądowe foto z tego samego koloru nadwozia
DżedajGrd Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) pakuj na lampy folie będzie miodzio delikatnie je przytłumi poglądowe foto z tego samego koloru nadwozia No powiem że fajnie to wygląda. Będzie trzeba pomyśleć... I znów coś się wyrezało Na salony zawitała nówka kiera z B8 S-Line ( dzięki Patryś ) Edytowane 21 Grudnia 2014 przez DżedajGrd
Rekomendowane odpowiedzi