Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nie oryginalne spryskiwacze i HID. Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy.:wink: Interesuje mnie zalożenie zestawu HID do Audi. Mam lampy zespolone z soczewką. Problem polega na tym, że trzeba mieć spryskiwacze do HID-ów a chce założyć 8000k. Ale, natknąłem się na jeden(shit)..:decayed:SPRYSKIWACZE LAMP XENON SPRYSKIWACZ REFLEKTORÓW (2520849208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej... Co o tym myślicie? zdało by to egzammin?:decayed::grin: Czy odpada?:kox:

Opublikowano

jest sporo na ten temat nawet polecane zestawy i sprzedawcy szukajka

Opublikowano
  • Autor

o kurka, nie możliwe bo nie widziałem..:kwasny: Można Link?..:)

Opublikowano

Polska to piękny kraj. Jeśli założysz HID-y w granicach 4500 k to wież mi żaden Pan Policjant Cię nie zatrzyma bo soczewki robią się białe. Przy 8000 k będziesz je miał niebieskie i to faktycznie może być problem i nie rozwiążą go spryskiwacze. ( Grunt to dobrze ustawione światła - czy to HID-y czy żarówki mogą oślepiać ludzi jak się o nie nie dba. Weź pod uwagę, że radio przestanie Ci działać -tak jest u mnie)

Opublikowano

raczej odpadaja te z aukcji ,spryskiwacze musza byc wysokocisnieniowe

Opublikowano

możesz się jeszcze zainteresować spryskami od skody octavi I, ale do nich trzeba by mieć jeszcze pompkę wysoko ciśnieniową w zbiornik. Nie wiem jak jest w B5. Ja we wcześniejszym aucie musiałem zmieniać zbiornik który ma opcję na dwie pompki (jedna do mycia szyby a druga od sprysków), być może w B5 zbiornik ten jest uniwersalny i wystarczy zrobić dziurkę w miejscu gdzie ma być zamontowana pompka.

spryski takie jak te:

SPRYSKIWACZ SPRYSKIWACZE OCTAVIA 1 I SPRYSK (2565415625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle, że na tej aukcji są jakieś drogie ja płaciłem chyba koło 70zł za parę

Opublikowano

8000k? :shock3: podoba ci się taka barwa?

Opublikowano
możesz się jeszcze zainteresować spryskami od skody octavi I, ale do nich trzeba by mieć jeszcze pompkę wysoko ciśnieniową w zbiornik. Nie wiem jak jest w B5. Ja we wcześniejszym aucie musiałem zmieniać zbiornik który ma opcję na dwie pompki (jedna do mycia szyby a druga od sprysków), być może w B5 zbiornik ten jest uniwersalny i wystarczy zrobić dziurkę w miejscu gdzie ma być zamontowana pompka.

spryski takie jak te:

SPRYSKIWACZ SPRYSKIWACZE OCTAVIA 1 I SPRYSK (2565415625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle, że na tej aukcji są jakieś drogie ja płaciłem chyba koło 70zł za parę

Normalna ich cena to 60 zł - są sprzedawane na allegro jako uniwersalne - de facto jest to zamiennik z octy.

Ostatnio sprzedałe takie, tutaj na forum bo zrezygnowalem z ich montażu. Nóweczki!