SVD Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam taki problem, podczas jazdy gdy skręcam kierownicą leciutko w lewo stronę, słychać odgłos stukania który zaczyna się przy prędkości 40km/h i wraz z przyspieszaniem jego częstotliwość wzrasta. Dodam że miałem wymienione całe zawieszenie (sprężyny i amory) geometria zrobiona, nówki opony. Miał ktoś podobny problem? Klocki widać były wymienione niedawno. Problem był także przed wymianą wszystkich części wymienionych wyżej.
dominikk Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Piszesz, że wymieniłeś całe zawieszenie, ale wymieniasz tylko sprężyny i amortyzatory. Wachacze, końcówki drążków i łączniki stabilizatora też wymieniłeś?
SVD Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 sprężyny i amory... usterka zdiagnozowana. Poszło łożysko. Już naprawione
Arkadiush Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 sprężyny i amory... usterka zdiagnozowana. Poszło łożysko. Już naprawione Podobnie miałem że łożysko siadło xD mechanik mi pokazał to wyglądało jak dziecięca grzechotka ;D
Rekomendowane odpowiedzi