Jarek882 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mam problem z przednimi wycieraczkami ponieważ na każdym stopniu szybkości chodzą tak samo a na suchej szybie się przycinają lekko dopiero gdy spryskam szybe chodza w miare ok tylko caly czas na tej samej szybkosci wie ktoś w czym tkwi problem ?
d4widoV Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 na 100% masz zapieczone ramiona wycieraczek. Nie uzywaj ich poki co bo sie moze stac gorzej, tutaj masz linka do tutoriala co i jak - CLICK!
MATIUS Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Audi A4 A6 VW Passat B5 mechanizm wycieraczek NOWY (2566253374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Panowie czy coś takigo rozwiąże sprawe ?? wczoraj zauważyłem że wycieraczki chodza z oporem ;/ co zdiagnozować buyzoabczyć czy to te cięgna czy silniczek??
Jarek882 Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Najpierw rozbierz wyczyść nasmaruj i zobacz czy działa poprawnie Wysłane z HTC Wildfire S za pomocą tapatalk :-)
Dessis Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ja u siebie miałem to samo... własnie skończyłem "robotę" ale z takim wynikiem ze mam teraz tylko jedna wycieraczkę przy wybijaniu zapieczonej tulejki ułamał się gwint, takze została tylko opcja kupienia nowego mechanizmu ale z tym jednym kikutem chodzi jak nowa, mam nadzieje ze dzis nie będzie padać
prywo Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Matius u mnie takie coś załatwiło całkowicie sprawę, miałem zapieczone i skorodowane tulejki przy wieloklinie od mocowania ramiona wycieraczki, rozebranie, wyszlifowanie i nasmarowanie niestety to nic nie dało, dopiero wymiana załatwiła temat.
Rekomendowane odpowiedzi