Skocz do zawartości
IGNOROWANY

wzmacniacz ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam podłączoną w aucie do radia chorus2 zmieniarkę tą x-carlink wszystko działa jest ok :) ale moje pytanie, czy da się teraz podłączyć do tego radia jeszcze wzmacniacz i tubę ?? proszę o szybką odpowiedź :) chodzi mi o szybkie podłączenie np jakaś przejściówka czy cos , bez kombinacji . Dzięki

Opublikowano

Rezygnujesz z fabrycznego aktywnego tyłu. W to miejsce dajesz przejściówkę MINI ISO -> RCA i spokojnie podłączysz każdy wzmacniacz.

Opublikowano

masz moze zdjecie z allegro tej przejsciowki i jak to podlaczyc ?? wielkie dzięki

Opublikowano

bo ja juz mam take przewody zamontowane dlatego bo zmieniarke montowalem ZŁĄCZE AUDI VW MINI ISO MINI ISO 20 POL zielone (2574272890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i teraz chciałbym podlaczyc wzmacniacz i tak jak kolega klaczek84 wysłał MINI ISO Wyjście na wzmacniacz BLAUPUNKT line OUT (2551472356) - motoAllegro --> taki przewod gdzie go podlaczyc ??

Opublikowano

Rozpinasz tą kostkę 3X mini iso i wpinasz zamiast żółtej przejściówkę.

Opublikowano

ale żółta jest teraz wpięta to ona nie będzie potrzebna ??? po coś ona jest podłączona i od czegoś ona teraz jest, gdzieś tam kable prowadzą czy od czego to jest

Opublikowano

Przecież pisałem ze musisz zrezygnować z fabrycznego tyłu. To jest kostka do aktywnego tyłu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

a co to jest ten aktywny tył ? to jest nie potrzebne ?? zamiast tego moge ta kostke na wzmacniacz dac??

Opublikowano

Kolego aktywny tyl czyli graja Ci z tylu glosniki w drzwiach i tuba w bagazniku. Odlaczajac zolta kostke stracisz glos w tylnych glosnikach.

Opublikowano

kup wzmacniacz z wejsciem ktore mozesz podlaczyc bezposrednio do glosnikow tzn "hi input"lub sprobuj dopiac sie do kostki idacej do orginalnej tuby - szybki sposob i odpowiednio dobrany sprzed zadowoli ucho kostek nie odpinaj bo tak jak pisze przedmowca stracisz glosniki w drzwiach + org tube