Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Spawana alu felga, a max upalanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś w becie rozjebałem fele też 18 zespawali i latałem tak jeszcze ze 2 lata , nic sie nie działo . Ale chyba nie myślisz że ktoś ci napisze : TAK spokojnie możesz latać pełnym ogniem :)

Opublikowano

to widać jak sie spawa i trza odpowiednio podchodzic i mieć kase na materiały które nie są tanie

Opublikowano

Kiedyś w becie rozjebałem fele też 18 zespawali i latałem tak jeszcze ze 2 lata , nic sie nie działo . Ale chyba nie myślisz że ktoś ci napisze : TAK spokojnie możesz latać pełnym ogniem :)

Tak , ale Ty masz 3 życia Oniak :decayed:

Opublikowano

nie chodzi o to .ze ci nie ufam- nie ufam rzecza ,nad ktorymi nie mozna miec kontroli,a taka fela nia jest,przy duzej predkosci przyczyna dalszych pekniec moze byc zwykla eksploatacja auta np.naprezenia jakie powstaja podczas ostrych chamowan,czy jak wspomniales podjazd na kraweznik,ale wyobraz sobie co moze sie zdazyc podczas przebicia opony na taj feldze-skutki moga byc na prawde nieprzyjemne

Opublikowano

nie chodzi o to .ze ci nie ufam- nie ufam rzecza ,nad ktorymi nie mozna miec kontroli,a taka fela nia jest,przy duzej predkosci przyczyna dalszych pekniec moze byc zwykla eksploatacja auta np.naprezenia jakie powstaja podczas ostrych chamowan,czy jak wspomniales podjazd na kraweznik,ale wyobraz sobie co moze sie zdazyc podczas przebicia opony na taj feldze-skutki moga byc na prawde nieprzyjemne

i wszystko w temacie. Pełne poparcie :th:

Opublikowano

Jeżeli nie ufasz to odkręcaj i na skup z nią :>

Opublikowano

w komplecie mam fele,ktora ma opone z dziura,jak...nawet nie chce miec jej ,jako zapasoego....

Opublikowano
  • Autor

Ależeście się chłopaki rozbuchali...

Oniak i Ty Brutusie??

Od nikogo nie potrzebuje żadnych zapewnień, że będzie ok na stówe lub nie. Już Pre na pierwszej stronie rozjaśnił mi umysł.

Fele idą do wymiany koniec kropka, ktoś tam mi radził sprzedać?? a chciałbyś taką kipić!!?? ja pier...

Temat poszedł chyba w dziwnym kierunku.

Niech ktoś się zlituje i to zamknie...

[br]Dopisany: 29 Maj 2008, 22:14 _________________________________________________

Norbi .... odpuść sobie pałowanie na tej feldze. Myślę że życie jest więcej warte niż 1k

Jasne dzięki :th:
Opublikowano

Lituję się Norbiasty i zamykam :gwizdanie: