kris_91 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Witajcie. W mojej A4 ktos chyba popchal mi przedni zderzak w bok na parkingu ponieważ w miejscu gdzie gril maski nachodzi na zderzak szpary nie sa rowne i wyglada to tak jakby maska byla przesunieta w prawo ale szpary z blotnikami sa dobrze po obu stronach takie same. Czy zderzak jest jakos regulowany ze mogł sie poprostu przesunac w lewo? Pomożcie bo kłuje mnie to strasznie w oczy a nie chce sie za to zabierac nie wiedzac gdzie szukac przyczyny.Dajcie ewentualnie fote jak ma poprawnie spasowanie wygladac.. Pozdrawiam
edekxp Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Zderzak raczej nie da się przesunąć, śruby ma na złączeniu z błotnikami oraz dwie za kratkami, chyba że jest skrzywiony bo w środku jest metalowe wzmocnienie Daj zdjęcia zobaczymy o co biega
dragon44 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Popusc sruby wlasnie te pod kratkami i sprobuj przesunac go razem z belka, kawalek powinien pojsc.
kris_91 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Jako że jestem za granica i nie mam mozliwosci zrobienia zdjecia pokazuje wam opisane mniej wiecej zdjecie na czym polega problem
greg2505 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 też tak mam prawdobodobnie trzeba poluzować śruby które mocują zderzak do belki
kris_91 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 tylko ze u mnie patrzac od przodu maska po lewej stronie jest juz przy samym tym wcieciu na zderzaku a po prawej duzo wieksza szpara jest. da rade tyle na srubach przesunac??
dragon44 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Skoro wczesniej byl dobrze to powinno sie go dac przesunac do poprzedniego stanu.
kris_91 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Tutaj wyrazni widac ze zdrzak jest przesuniety w strone kierowcy.... ---------- Post dopisany 25-10-2012 at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany 06-09-2012 at 00:58 ---------- też tak mam prawdobodobnie trzeba poluzować śruby które mocują zderzak do belki I co rozwiazales to jakos? Ja popuscilem ale poszedl niewiele
greg2505 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 kilka a4 widziałem i tak samo było przesunięte ,może spowodowane wymianą rozrządu i źle złożone ,nie mam czasu z tym powalczyć bo trzeba zderzak zdjąć żeby dostać się do śrub w belce
Rekomendowane odpowiedzi