Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Po roku jazdy na 16' postanowilem wsadzic cos o rozmiarze 17' -- zawieszenie chcialbym zostawic standard (jeszcze ) Wydawalo mi sie, ze wiem czego chce - wlasnie wydawalo mi sie... Obecnie auto wyglada tak: A mysle o takich felgach: OZ Canyon st OZ Caravaggio OZ Tribe Evo Ewentualnie te co mam obecnie ale 17' -- ale to juz zboczenie imo Kandydatem no1 sa... tadaaa tribe evo. Tak wygladaja na a3: http://minkara.carview.co.jp/userid/122309/car/29333/50627/note.aspx Ufff panie i panowie jakies sugestie ?
Tytus Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Mnie najbardziej podobają się OZ Canyon, ale auto na 17" bez obniżenia może trochę dziwnie wyglądać. Życzę sukcesów z zawieszeniem :th:
Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Te canyony sa najbardziej zblizone do tych 17 co mial Cuber. Cos mi sie wydaje, ze faktycznie bez -20 mm sie nie obejdzie.
Tytus Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Diego skoro mieszkasz w Luxembourgu i do Krakowa przyjeżdżasz od czasu do czasu to nie masz się co bać obniżać
mroova81 Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Pierwsze bardzo ładne, ale chyba zbyt lekkie wizualnie dla całkiem już sporej fury. Drugie również bardzo ładne i nie ma już tego problemu z lekkością! Trzecie wzór stary już oklepany, ale cały czas jary, zwłaszcza w wersji z byłyszczącym jak psu ***a rantem! Osobiście bym się rzucił na 2 opcję. Dodam jeszcze, że furak na zdjęciu jest tak ładny, że nie wiem czy warto wywalać 2k na dalszą poprawę... Świetne zdjęcie, to naturalne światło?
Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Tak, swiatlo jest naturalne: fotke robilem gdzies tak godzinke po zachodzie slonca, wiec swiatla bylo dosc, do tego jeszcze doszlo swiatlo z latarni - co dodalo ladnego kontrastu. Wychodzi na to, ze kupie takie 17' takie jak mam teraz 16' Obnizenie zawieszenia jest konieczne ? Jak ktos mial przyjemnosc jechac droga do przejscia w Jurgowie zrozumie.... :>
Tytus Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Obnizenie zawieszenia jest konieczne ? Jak ktos mial przyjemnosc jechac droga do przejscia w Jurgowie zrozumie.... :> Konieczne nie jest Jak wszystko ma swoje wady i zalety: + znacznie lepiej wygląda + dużo lepiej się prowadzi - komfort na dziurach duży gorszy, trzeba zwolnić - bardziej musisz uważać na krawężniki podczas parkowanie Ten fragment drogi możesz zawsze zwolnić o te 20 km/h, a przyjemność prowadzenia twardszego/niższego auta w zakrętach jest znacznie większa Zależy od tego co kto lubi i na ile jest w stanie pójść na kompromis - taki to już los na naszych polskich drogach.
Cuber Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Diego tylko i wyłacznie 2, gosc na parkingu na którym stawiam autko ma własnie na Avancie takie tylko ze 18stki.... zrobie fotke to Ci wkleje jak wygląda ale powiem ze gdyby nie to ze uwielbiam ORI to napewno bym takie załozył :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 Czekam niecierpliwie Cuberos prosze Cie bardzo , jednak mialem w telefonie fotke : no nie dokońca jednak to ta ale bardzo podobna
Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 http://www.felgi-opony.com/galeria_felg_aluminiowych <---- oz sa gdzies pod koniec strony. To jest model oz Titan. W kazdym razie tez wyglada niezle.
Cuber Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 To jest model oz Titan. W kazdym razie tez wyglada niezle. hehhe mnie sie podoba
Gość juras Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 bierz numer 2. i do tego przy Twoim miejscu zamieszkania bym sie nad 18 powaznie zastanawial.
Diego Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Opublikowano 30 Maja 2008 Tak jak jest teraz plus trzy propozycje: Evo Tribe odpadaja, nie sa juz produkowane.
krotki Opublikowano 30 Maja 2008 Opublikowano 30 Maja 2008 3! - dobrze że nie mam kasy bo sam zacząłbym się zastanawiać
Rekomendowane odpowiedzi