SerRoberto Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Witam. Dziś sprawdzałem bezpiecznik każdy po kolei iż nie swieciła mi lampka w schowku samochodu, gdy zapaliłem samochód i chciałem wjechać do garażu zaświeciła się kontrolka ESP..... Próbowałem pare razy zapalić samochód jeszcze raz ale nie pomogło kontrolka świeci..... a klawisz na konsoli nie reaguje.... Czy ktoś z forumowiczów przerabiał ten problem ??? Proszę o pomoc
SerRoberto Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Opublikowano 31 Maja 2008 Niestety VAGa nie posiadam......, kurcze żeby przez sprawdzanie bezpieczników takie coś sie stało....:-( Okropnie mi to spokoju nie daje.....
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 nie rób afery , po prostu zapisało jakiś błąd i trzeba go usunąć , ot co... wejdz w temat spocików grupy śląskiej , podjedz na spota i Ci skasują za piwo
proton2 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Efekt podobny jak po odłączeniu akumulatora - zdaje się adaptacja abs/esp. Przejedź się trochę, po kilku hamowaniach sama zgaśnie.
SEB-A4 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Przejedź się trochę, po kilku hamowaniach sama zgaśnie. Ja dokładnie tak rozwiązałem swój problem. :th:
Rekomendowane odpowiedzi