nedwed Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Witam, wiem ze nawigacja RNS-D ma wbudowany tuner tv, czy jest mozliwosc jakos to wlaczyc ? Albo jakos przez zmieniarke ogladac filmy ?
jarek_ns Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Witam, wiem ze nawigacja RNS-D ma wbudowany tuner tv, czy jest mozliwosc jakos to wlaczyc ? Albo jakos przez zmieniarke ogladac filmy ? RND-D nie ma wbudowanego tunera TV. Tuner TV jest montowany opcjonalnie w lewym boczku bagażnika.
nedwed Opublikowano 17 Września 2012 Autor Opublikowano 17 Września 2012 tylko ze ja cos tam mam w lewym boku chyba że to nie to
jarek_ns Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Jak masz ori zamontowane RNS-D to masz na pewno moduł TMC i może coś więcej, sprawdź numery albo wrzuć zdjęcia.
nedwed Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 odswiezam temat, ktore numery podac z radia zebyscie mogli cos wywnioskowac ? A jesli sie okaze ze nie mam tunera telewizyjnego to jaki dokupic, jak go zamontowac itd
Tom A4 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 tuner jest w boczku, a nie w samej navi wpisz w google tuner tv audi i bedziesz wiedział jak wygląda
nedwed Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 no tam mam z lewej strony w bagazniku jakies czarne zamkniete pudlo, nie wiem jak to otworzyc zeby zobaczyc co jest w srodku
Tom A4 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 podaj nr lub foto nie jesteśmy jasnowidzami
powaguspisz Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam Panowie Dołącze się do tematu może małą pomoc uzyskam. Wiem że tuner TV u mnie znajduje się bo grzecznie siedzi w bagażniku, w trakcie jazdy czasami pokazuje się komunikat ... nie można wyświetlić pojazd znajduje się w ruchu czy jakoś tak... jak sie zatrzymam to przycisk CD/Tuner/TV przeskakuje tylko CD i Tuner a na TV nie, czy macie jakiś pomysł o co kaman ?? gdzie szukac usterki ??
nedwed Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 ale numer czego mam napisac ? Radia ?
marekg Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam Panowie Dołącze się do tematu może małą pomoc uzyskam. Wiem że tuner TV u mnie znajduje się bo grzecznie siedzi w bagażniku, w trakcie jazdy czasami pokazuje się komunikat ... nie można wyświetlić pojazd znajduje się w ruchu czy jakoś tak... jak sie zatrzymam to przycisk CD/Tuner/TV przeskakuje tylko CD i Tuner a na TV nie, czy macie jakiś pomysł o co kaman ?? gdzie szukac usterki ?? Ja też tak mam. Od czasu do czasu wyświetla mi się ten komunikat. Tunera na 100% nie mam. Albo nawi glupieje albo to jakiś problem softu (np spolszczenie).
nedwed Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 odgrzewam kotleta, moze ktos powiedziec jaki tuner sie nadaje do tego samochodu i gdzie go najlepiej szukac bo na allegro nie widze nic takiego, potem gdzie go podlaczyc itd ? wrzuce dzisiaj zdjecie pozniej tego co mam z lewej strony w bagazniku i jeszcze jedno pytanie, jak kupie ten tuner to bede mogl np uruchamiac jakos swoje filmy np z pendrive czy jakos inaczej ?
grafusdz Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 To jest ciekawe bo mam tak samo jak jeden kolega wyżej. Mam czarne pudełko z tył w bagażniku z lewej strony ale nie mogę włączyć w nawi (RNS-D) pozycji TV. Tzn. przeskakuje z radia na cd i koniec. Ktoś to może wyjaśnić ???????????
Mike_G_A4 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Jakby ktoś był zainteresowany to mam taki tuner TV do RNS-D z wtyczkami jakby cos to PW
Rekomendowane odpowiedzi