Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nawigacja RNS-D - telewizja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze nawigacja RNS-D ma wbudowany tuner tv, czy jest mozliwosc jakos to wlaczyc ? Albo jakos przez zmieniarke ogladac filmy ?

Opublikowano
Witam, wiem ze nawigacja RNS-D ma wbudowany tuner tv, czy jest mozliwosc jakos to wlaczyc ? Albo jakos przez zmieniarke ogladac filmy ?

RND-D nie ma wbudowanego tunera TV. Tuner TV jest montowany opcjonalnie w lewym boczku bagażnika.

Opublikowano
  • Autor

tylko ze ja cos tam mam w lewym boku :) chyba że to nie to

Opublikowano

Jak masz ori zamontowane RNS-D to masz na pewno moduł TMC i może coś więcej, sprawdź numery albo wrzuć zdjęcia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

odswiezam temat, ktore numery podac z radia zebyscie mogli cos wywnioskowac ? A jesli sie okaze ze nie mam tunera telewizyjnego to jaki dokupic, jak go zamontowac itd

Opublikowano

tuner jest w boczku, a nie w samej navi wpisz w google tuner tv audi i bedziesz wiedział jak wygląda

Opublikowano
  • Autor

no tam mam z lewej strony w bagazniku jakies czarne zamkniete pudlo, nie wiem jak to otworzyc zeby zobaczyc co jest w srodku

Opublikowano

podaj nr lub foto nie jesteśmy jasnowidzami :wink:

Opublikowano

Witam Panowie

Dołącze się do tematu może małą pomoc uzyskam.

Wiem że tuner TV u mnie znajduje się bo grzecznie siedzi w bagażniku, w trakcie jazdy czasami pokazuje się komunikat ... nie można wyświetlić pojazd znajduje się w ruchu czy jakoś tak... jak sie zatrzymam to przycisk CD/Tuner/TV przeskakuje tylko CD i Tuner a na TV nie, czy macie jakiś pomysł o co kaman ?? gdzie szukac usterki ??

Opublikowano
  • Autor

ale numer czego mam napisac ? Radia ?

Opublikowano
Witam Panowie

Dołącze się do tematu może małą pomoc uzyskam.

Wiem że tuner TV u mnie znajduje się bo grzecznie siedzi w bagażniku, w trakcie jazdy czasami pokazuje się komunikat ... nie można wyświetlić pojazd znajduje się w ruchu czy jakoś tak... jak sie zatrzymam to przycisk CD/Tuner/TV przeskakuje tylko CD i Tuner a na TV nie, czy macie jakiś pomysł o co kaman ?? gdzie szukac usterki ??

Ja też tak mam. Od czasu do czasu wyświetla mi się ten komunikat. Tunera na 100% nie mam. Albo nawi glupieje albo to jakiś problem softu (np spolszczenie).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

odgrzewam kotleta, moze ktos powiedziec jaki tuner sie nadaje do tego samochodu i gdzie go najlepiej szukac bo na allegro nie widze nic takiego, potem gdzie go podlaczyc itd ? wrzuce dzisiaj zdjecie pozniej tego co mam z lewej strony w bagazniku i jeszcze jedno pytanie, jak kupie ten tuner to bede mogl np uruchamiac jakos swoje filmy np z pendrive czy jakos inaczej ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest ciekawe bo mam tak samo jak jeden kolega wyżej. Mam czarne pudełko z tył w bagażniku z lewej strony ale nie mogę włączyć w nawi (RNS-D) pozycji TV. Tzn. przeskakuje z radia na cd i koniec. Ktoś to może wyjaśnić ???????????

Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany to mam taki tuner TV do RNS-D z wtyczkami jakby cos to PW