streetrace Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Mam taki problem: Po zatrzymaniu samochodu i wyciągnięciu kluczyka automatycznie otwierają się wszystkie drzwi... prócz tylnych lewych(jesli od wewnatrz pociągnę za klamkę drzwi się otworzą).Jeśli natomiast wcisnę otwarcie z pilota otwierają się wszystkie drzwi normalnie... VAG wykazał błąd w module komfortu tylnych lewych drzwi Z góry dzięki za pomoc..
biggman Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Wklej dokładny błąd. Albo coś zamek zaczyna nie domagać i czas go wymienić, albo któryś kabelek przy drzwiach się przełamał
GreGoriO Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 pewnie ten błąd 01561 - Left Rear Door 61-10 - Won't De-Safe - Intermittent mam dokładnie tak samo, ale jakoś nie umiem się zebrać aby sprawdzić...
done Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Czy te drzwi zamykają się z pilota. Czy czerwona lampka świeci.
streetrace Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 Tak dokładnie to jest ten błąd.... Wszystko normalnie, lampka się świeci od alarmu... jak otwieram z pilota otwiera się wszystko, tak jak powinno razem z tymi drzwiami... Done- z zamykaniem nie ma problemu...
done Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jeśli to tylko te jedne drzwi to może problem jest z samym przewodem w gumowej osłonie, one często tam się przełamują :/
GreGoriO Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 więc dlaczego każde otwarcie z pilota otwiera....bo, jeśli centralny otworzy po wyłączeniu (wyjęciu kluczyka ze stacyjki) drzwi zostają zamknięte, nie ruszając drzwi i otwierając z pilota... blokada puszcza, są otwarte... jestem również przekonany że to będzie wina w środku...
streetrace Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 Może mógłby ktoś podesłać screen z etki, to zobaczyłbym jak to wygląda... Uważacie,że jestem w stanie to sam zrobić.. czy od razu jechać do audi?
Rekomendowane odpowiedzi