luby1979 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam.jak w temacie:schowek najpierw nie dawał sie otworzyc,a jak go juz otwarłem,to składa sie,ale w koncowej fazie nie wchodzi do końca-wystaje jakies 0,5 cm.Jak sie do niego dostac? Pozdrawiam!!!
Sebo83 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 podłączam sie pod temat. mam dokładnie ten sam problem. jeden z 2 uchwytów na napoje nie chce się schować. jakby brakowalo zatrzasku. da sę to jakoś naprawić czy tylko wymiana wchodzi w gre?
letallec Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Szukajcie "nowego" na allegro. Koszt~50PLN. Ewentualnie wyciągnąć i rozebrać.
lookacz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Bez wyjęcia oczywiście nie ma szans... :> Jednak jeśli się zdecydujecie (choćby po to, żeby wstawić tam nową) to pod tym linkiem opisywałem sposób naprawy http://www.a4-klub.pl/smf/odp_podswie...w_b6-t2123.0.html;msg179180#msg179180 Co prawda sprawa dotyczyła szufladki na karty i moniaki ale zasada jest identyczna. Pozdro, Robert S
dsz33 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam U mnie też uchwyt na napoje się nie domykał. Trzeba odkręcić tunel środkowy (bodajże 3 śrubki) potem od spodu jest przykecony uchwyt na napoje na 2 śrubkach. Mi pękł plastik z takim bolcem który tam jest i lata po takich "szynach". Bolec latał luźno w plastiku wiec go podkleiłem klejem i już jest wszystko ok. Zakyka sie i otwiera jak nowy. Tak samo jak u was w końcowej fazie nie chciał zaskoczyć bo był obluzowany. Wiec polecam zajrzeć bo to 15 min roboty a 50zł zostaje w kieszeni a temat był juz poruszany http://www.a4-klub.pl/smf/naprawa_uchwytu_do_napojow_w_tunelu_srodkowym-t14446.0.html
luby1979 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Dziękuję za rady,spróbuje w weekend:)Pozdrawiam!!
czaki22 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 napisze krótko na 40 uchwytow na kubki ktore przeszly mi przez rece 30% byla dobra / sprawna,
Rekomendowane odpowiedzi