DANIEL111 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Witam wyskoczyły mi purchle na błotniku od poobijanego kamyczkami rantu błotnika w związku z tym iż posiadam lakier chciałbym to jakoś zabezpieczyć oczywiście nie malując elementu.
dragon44 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Trzeba purchle wydrzeć do gołej blachy, dać podkład i na podkład zaprawić lakierem.
wjot1 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Panowie a co wyjdzie taniej i lepiej(porządniej) ? Mam bąble w kilku miejscach na prawym błotniku przednim. Ognisko korozji wydaje mi się być na tyle duże, że miejscowe czyszczenie i lakierowanie nie wystarczy (nie oplaca sie). Szukać nowego błotnika i go lakierować czy może oddać mój do zrobienia i malować jeszcze raz całość?
dragon44 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Jak już jest dużo rdzy to lepiej wymienić błotnik, przynajmniej masz pewność że nie będzie wyłazić na nowo ta rdza.
Kamyk Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 popieram, szukaj blotnika, jak sie nie pali to moze i kolor trafisz roznie bywa
Rekomendowane odpowiedzi