Jump to content
IGNORED

analiza logów

Recommended Posts

Posted

Witajcie.

Prosiłbym o analizę logów w celu sprawdzenia czy wszystko jest ok :wink:

Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Posted

Obawiam sie ze do pelni szczescia potrzeba ci reaktywacji przeplywki. Popatrz w filtr powietrza przy okazji,najlepiej podmienic od znajomego na próbę.

Posted
Obawiam sie ze do pelni szczescia potrzeba ci reaktywacji przeplywki. Popatrz w filtr powietrza przy okazji,najlepiej podmienic od znajomego na próbę.

Po za tą przepływką wszystko ok ? aha da się na vagu sprawdzić moment obrotowy ? Bo nie wiem czy mam serie czy po wirusie :P

Posted

serie z niedomagajaca przeplywka

Posted

Powiedz mi jeszcze jakie są objawy niedziałającej przepływki ?

Posted

Log 003 zobacz mase powietrza ile powinno byc a ile mierzy przeplywka. W gornym zakresie obrotow nie mierzy juz tak jak powino.

Posted

Dzisiaj odłączyłem wtyczkę o przepływki, odpaliłem samochód, przejechałem się chwile i jest znaczny spadek mocy, tak jakbym nie miał turbo... Czyli przepływka działa... więc dlaczego na logach wyszło inaczej ? to znak, że żywot przepływki dobiega końca ? :/

Posted
Dzisiaj odłączyłem wtyczkę o przepływki, odpaliłem samochód, przejechałem się chwile i jest znaczny spadek mocy, tak jakbym nie miał turbo... Czyli przepływka działa... więc dlaczego na logach wyszło inaczej ? to znak, że żywot przepływki dobiega końca ? :/

działa , ale nie tak jak powinna , podmień z innego auta na próbę i wymien filtr powietrza na nowy

Posted

działa , ale nie tak jak powinna , podmień z innego auta na próbę i wymien filtr powietrza na nowy

filtr powietrza wymieniałem w czerwcu, z podmianą przepływki ciężko bd... :/ Mógłbym podmienić z 1.8 T ale czy to coś pomoże jeśli mam AFN'a ?

EDIT: no i chyba znalazłem przyczynę.. okazało się, że mam nieoryginalny przepływomierz... :wallbash:

Jaki był nr katalogowy oryginalnej przepływki dla afna rocznik 98 ?

Posted

Od roku modelowego 1998 do 2001 w oryginale szedł przepływomierz Bosch a jego numer to 028906461

Posted

Dzięki :hi: