pablo2x Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Witam - mam wydaje sie smieszne pytanie ale jak w A4 właczyc parktornik bez wstecznego biegu - mam parktornik ale be wizualizacji na ekranie po właczeniu wstecznego oczywiscie dziala ale problem pojawia sie gdy parkuje przodem i przydał by sie aprktronik nie moge nigdzie odszukac przycisku ktory by go uruchamial
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Nie ten DZIAŁ kolego Masz PDC z przodu ?
KOval81 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Jeśli nie posiadasz przycisku do włączania PDC, to na 99% przedniego nie masz:wink: Jeśli masz w zderzaku przednim czujniki, a nie masz wizualizacji i włączników wewnątrz, to może ktoś zderzak z czujkami dołożył przed Tobą.
YOGI3000 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Pytasz jak włączyć pdc z przodu czy jak włączyć tylną wizualizacje jadąc do przodu?
pablo2x Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 mam czujniki z przodu i z tył wizualizacji nie mam wcale ( albo nie wiem jak ją włączyć bo auto mam od 2 dni ) - tył i przód działa ale po włączeniu wstecznego biegu - natomiast nie mam pojecia jak włączyć gdy jade do przodu oczywiscie w tym przypadku chodzi mi o czujniki przednie ( tylne pewnie też sie wtedy załącza ale to nie ma znaczenia bo chodzi mi o uruchomienie przednich czujników gdy parkuje przodem ) - w każdym poprzednim aucie miałem przycisk włączający czujniki bez konieczności "wkleszczenia" biegu wstecznego załączał sie przód i tył - czyli krótko mowiąc gdzie jest przycisk ktory uruchomi czujniki bez koniecznosci włączenia wstecznego biegu
jedrekx Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 musisz być na 1, jeśli nie masz MMI to w tym miejscu (podświetlany przycisk): jeśli masz MMI to tu (przycisk po prawej stronie, obok ESP):
pablo2x Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 kurcze cos jest nie tak - mam MMI co prawda nie widze teraz auta ale jestem przekonany ze ten przycisk jest nieaktywny
jedrekx Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 jeśli nie masz na przycisku tego "P" i nie możesz go wcisnąć tzn, że nie masz PDC z przodu choć mi się wydaje, że PDC z przodu i z tyłu występuje tylko z wizualizacją na ekranie.. ale głowy nie dam sobie uciąć
pablo2x Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 mam czujniki na 100 % tzn sa w zderzaku i "piszczą " ale jak sie włączy wsteczny bieg wiec dlatego szukalem włacznika- co prawda nie wiedze teraz auta ale tak na 99 % wydaje mi sie ze ten przycisk byl nieaktywny
Rekomendowane odpowiedzi