michaland1 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Mam zapytanie, czy nie znacie może jakiegoś sprawdzonego dobrego (nie najdroższego) speca z Krakowa albo okolicy, który dobrze ogarnia audio. Chodzi mi o uporządkowanie wszystkich podłączeń bo mam wszystko pospinane w sposób rzeźniczy ...
Blachu Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Znalazłem coś takiego: NAVIPOL - Kraków Tel. 501-963-597 Email: [email protected] GG 4473612 Zajmujemy się montażem fabrycznych: - Nawigacji - Systemów MMI 2G/3G - Telefonów bluetooth - Tempomatów - Sys. Nagł. Bose / Bang & Olufsen - Tunerów TV - DVD - AMI/AUX - Kamer Cofania - Tv Free - Kierownic multifunkcyjnych - Sys. Parktronik PDC - Xenonów - Lamp LED - Wgrywamy Polskie Menu - Oprogramowanie do nawigacji - Usługi w zakresie VAG-COM - Oraz wiele ciekawych rozwiązań Szczegóły oraz ceny na aukcjach allegro pod linkiem: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
michaland1 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Nie mają nic o audio i po cenach nie wyglądają tanio, ale zapytam...dzięki...
Blachu Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 "- Sys. Nagł. Bose / Bang & Olufsen" - audio też się zajmują Musisz zapytać się jaki byłby koszt ogarnięcia "kabelków" w Twoim aucie, może nie wyglądałoby to wcale tak strasznie. Możesz również zapytać tutaj w spotach Krakowskich: Małopolskie , czy nie znają jakiegoś speca od audio lub może ktoś z forum z regionu pomógłby Ci to uporządkować
Rekomendowane odpowiedzi