Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
O f*ck !! Arek większa ranga już :naughty:

a jak :kox:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i z gwiazdką

pan chorąży

Opublikowano
  • Autor

i z gwiazdką

pan chorąży

i różófy :kox:

Opublikowano

Gratki :)

Wahacze tak na opuszczonym aucie ale moze to byc tez przy uzyciu drugiego podnosnika tak by podciagnac piaste do gory i bedzie git.

Opublikowano
Gratki :)

Wahacze tak na opuszczonym aucie ale moze to byc tez przy uzyciu drugiego podnosnika tak by podciagnac piaste do gory i bedzie git.

Teoretycznie powinieneś podnieść takie koło do momentu aż ciężar auta spocznie na tym kole a nie na lewarku co jest niebezpieczne.

PS: Zastanawiam się jak Pan G. z Kleczewa montuje zawieszenie. W części warsztatu gdzie naprawiają auta nie ma kanału, tylko podnośnik. Hmy...

Opublikowano

Takie majstry mają swoje sposoby:polew:

Ładna fela może i wpadnie na ten sezonik

10175079_558151454299506_1793276813_n.jpg

Ktoś wie jaki to model chyba od Touarega?

Opublikowano

Da rade uwierz mi :)

Ok a mam pytanie zakladam zawieszenie majac 1ba i klade gwint i krece go na 57cm co wtedy?

Opublikowano
Takie majstry mają swoje sposoby:polew:

Sposób żeby klient za pół roku wrócił do niego z tym samym problemem.

Ok a mam pytanie zakladam zawieszenie majac 1ba i klade gwint i krece go na 57cm co wtedy?

Hmy, jak go położysz 57 cm niżej, to myślę że d*pą będziesz orał asfalt lepiej niż pług ziemię podczas orki :grin:

Opublikowano

Nie chodzi mi o polozenie zawieszenia na 57cm od nadkola do ziemi. Przeciez to duza roznica jest. W sumie to wyjdzie jakos -50,-60 od serii.

Opublikowano
Nie chodzi mi o polozenie zawieszenia na 57cm od nadkola do ziemi. Przeciez to duza roznica jest. W sumie to wyjdzie jakos -50,-60 od serii.

Rozumiem że chodzi o zglebowanie o 57 mm a nie 57 cm? :grin: B5 w serii sterczą jak kozy. U mnie z przodu jest jakieś - 60-70 mm, z tyłu to już nie wiem, bo zmieniłem mocowanie na poliftowe i poszła trochę do góry. Generalnie nie powinno być źle.

Opublikowano

Tak ale to tylko abstrakcja, bo ja mam juz glebę ale chodzi mi o to jak ktoś nie ma a potem zrobi. Na 57cm od ziemi to juz jest bardzo ciezko jeździć i skręcać :)

Opublikowano

i z gwiazdką

pan chorąży

:hi:

Gratki kolorku:naughty: jeszcze oficjalnie B5B i będą dwie gwiazdki:grin::wink:

Opublikowano

a propo dystansu to do quattro sa inne niż do oski ? taki 15mm by mi syknął :)

Opublikowano

:hi: Zastanawiam się nad usunięciem literek z tylnej klapy tylko czy to będzie dobrze wyglądać? Audi chcę zostawić w pełnej czerni szukam po wymianie wahaczy, springów -40mm i pełnych drążków oraz szyby i filtra poszukuję teraz dużego lustra w kolorze od angola. Zastanawiam się nad wyjebaniem tej alcantary i polakierowaniem listw w srebrny połysk ( Takie coś jak na aucie)

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

Ps: Jeżeli immo mam poza licznikiem powiedzmy to nie będzie problemu z z założeniem takiego licznika oczywiście od benzyniaka bo to diesel. I czy wiele trzeba zmieniać ?https://www.google.pl/search?source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8Eh2U8fgEfPR4QSXooDgDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667&q=pr%C4%99dko%C5%9Bciomierz%20audi%20a4%20b5#q=licznik+audi+a4+b5&tbm=isch&facrc=_&imgdii=6JmeSrYbbCCt6M%3A%3BnP6MRvTr_lYbBM%3B6JmeSrYbbCCt6M%3A&imgrc=6JmeSrYbbCCt6M%253A%3Bj6HsLJ6BZl2aUM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.autocentrum.pl%252Fgfx%252Fawc%252Fdp%252F1999772884_11741_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.autocentrum.pl%252Fawc%252Fdzienniki-pokladowe%252Faudi-a4%252Fbiale-podswietlenie-zegarow-11741%252F%3B530%3B397

Opublikowano
:hi: Zastanawiam się nad usunięciem literek z tylnej klapy tylko czy to będzie dobrze wyglądać? Audi chcę zostawić w pełnej czerni szukam po wymianie wahaczy, springów -40mm i pełnych drążków oraz szyby i filtra poszukuję teraz dużego lustra w kolorze od angola. Zastanawiam się nad wyjebaniem tej alcantary i polakierowaniem listw w srebrny połysk ( Takie coś jak na aucie)

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

Ps: Jeżeli immo mam poza licznikiem powiedzmy to nie będzie problemu z z założeniem takiego licznika oczywiście od benzyniaka bo to diesel. I czy wiele trzeba zmieniać ?https://www.google.pl/search?source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8Eh2U8fgEfPR4QSXooDgDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667&q=pr%C4%99dko%C5%9Bciomierz%20audi%20a4%20b5#q=licznik+audi+a4+b5&tbm=isch&facrc=_&imgdii=6JmeSrYbbCCt6M%3A%3BnP6MRvTr_lYbBM%3B6JmeSrYbbCCt6M%3A&imgrc=6JmeSrYbbCCt6M%253A%3Bj6HsLJ6BZl2aUM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.autocentrum.pl%252Fgfx%252Fawc%252Fdp%252F1999772884_11741_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.autocentrum.pl%252Fawc%252Fdzienniki-pokladowe%252Faudi-a4%252Fbiale-podswietlenie-zegarow-11741%252F%3B530%3B397

wiele bo to po drugim lifcie i ma magistrale can ale do opanowania przez dobrego medyka :decayed:

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

i z gwiazdką

pan chorąży

różofa landrynka:bicz2:

Opublikowano

To nie ma sensu kupować fisa wgl.:decayed:

Jakby ktoś potrzebował kupić mam na zbyciu:

- kierę przedlift z poduchą - 50 zł

- Lustro od wstecznego -10 zł

- osłona kolumny kierowniczej przedlift - 10zł

- Kolumna kierownicza duży wieloklin od polifta - 15 zł

Opublikowano

sens jest możesz kupić po pierwszym lifcie zegarek analogowy z cyferkami i tam podświetlenie jest już diodowe ale czerwone i u bidzio1 możesz takowe zmienić na białe tak jak ja mam

Opublikowano

różofa landrynka :bicz2: Rafał poleciałeś po bandzie :polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

i z gwiazdką

pan chorąży

oczekuje na odpowiedź w tej sprawie :wink:

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Panowie co z wami gdzie wy jesteście na OEM ? czemu nie jedziecie ?

Opublikowano

Odpowiedź jest krótka i prosta:

1. Nie ma czym się pochwalić jeszcze bo pewnie nie zdąże kupić letniego setupa a 2 to na serio nie pasuje termin.

i z gwiazdką

pan chorąży

oczekuje na odpowiedź w tej sprawie :wink:

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Panowie co z wami gdzie wy jesteście na OEM ? czemu nie jedziecie ?

Odpowiedź jest krótka i prosta:

1. Nie ma czym się pochwalić jeszcze bo pewnie nie zdąże kupić letniego setupa a 2. to nie pasuje termin. Rafał nad fisem się zastanowię. Coś trzeba wybrać najpierw albo wnętrze albo zewnątrz. Robię w czerwcu lampy, i halo jak się uda.