Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi::hi:

Nie rób ochoty Panie bo by siły już jęczeć nie miała.:polew:

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Jakby Ci takie gradobicie po aucie przeleciało to byś miał co robić. Ja swoje postawiłem pod drzewami to auto całe :D

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ----------

Co do naklejki to też nie wiem gdzie raczej chyba na tylnej szybie,żeby każdy widział jak się jedzie. :facepalm:

zaprosić takie Panie i sesja zdjęciowa :decayed: na tylnej szybie najlepiej widać

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja muszę odebrać naklejkę bo nie byłem ostatnio na spocie :) bo masz Arek naklejkę dla mnie nie?

U mnie wlecial ręczny w skórze, dekielki audi i grill s4 czarny.

U mnie sprzedały się felgi 16' w drodze 18' :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ja muszę odebrać naklejkę bo nie byłem ostatnio na spocie :) bo masz Arek naklejkę dla mnie nie?

Dareczku oczywiście mam :wink:pisałeś z Kowim na ten temat co gadaliśmy? bo to leży u mnie :whistling:

Opublikowano
Baba krzyczy a nie leci pomóc... Do nagrywanie pierwsza. Spokojnie uspokajam kierowca wypadł przez przednią szybę ale żyje i ma tylko siniaki i zadrapania, nie wiem jakim cudem. :shock3:
Opublikowano

Dareczku oczywiście mam :wink:pisałeś z Kowim na ten temat co gadaliśmy? bo to leży u mnie :whistling:

A to dobrze że masz :thumbup1: nie gadałem z Kowim no ten temat jeszcze nawet pomysłu nie mam gdzie to walnąć :grin:

A co do PW to spoko poczekam aż zrobisz ten co leży.

Narazie nie mam czasu na forum spoty itp :/ ale w planie już ściema szyb, w końcu lampka polift, w dół z 2cm przód, może ten dystans z tyłu i jeszcze ogarnięcie wydechu do końca :wink: aktualizacje w temacie będą niedługo jak znajde czas.

Opublikowano
  • Autor

A to dobrze że masz :thumbup1: nie gadałem z Kowim no ten temat jeszcze nawet pomysłu nie mam gdzie to walnąć :grin:

Narazie nie mam czasu na forum spoty itp :/ ale w planie już ściema szyb, w końcu lampka polift, w dół z 2cm przód, może ten dystans z tyłu i jeszcze ogarnięcie wydechu do końca :wink: aktualizacje w temacie będą niedługo jak znajde czas.

tak gdzie ja mam stary :decayed: wyślij nam zaproszenia na ślub :grin:

Opublikowano

Eskorte chcę a zaproszeń nie ma :decayed:

Kto pali laki ?:D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:grin:niezłe :hi::hi:

---------- Post dopisany at 09:16 ---------- Poprzedni post napisany at 09:15 ----------

A ja wam polecę to

https://www.facebook.com/photo.php?v=626632670756478

Opublikowano

Zasada przejeżdżania przez progi, są dwie opcje:

- albo maks po woli, trzeba wyhamować jak koło jest na środku proga, a następnie delikatnie zjechać w dół tak, aby auta nie dobiło bo inaczej przywalimy osłonami tylnych tulei sań.

- opcja druga, przelatujemy ze średnią prędkością przez taki próg, wtedy przód delikatnie podbije dzięki czemu najniższe elementy przelecą na nim - ostatnio stosuję tą opcję. :grin:

Najgorsze jest jak naciśniemy hamulec zaraz po zjeździe z progu, dobicie gwarantowane.

Opublikowano

Strumienica tylko hacze niczym wiecej:wink:

Opublikowano

Nie chce ktoś was kupić nówki sztuki 195/55 albo 65/15' opony z nową felgą z zapasu ? Dla was 150 zł bo wystawiam.

Opublikowano
Nie chce ktoś was kupić nówki sztuki 195/55 albo 65/15' opony z nową felgą z zapasu ? Dla was 150 zł bo wystawiam.

podeślij fote

Opublikowano
:siema: Dziś miałem nietypowych klijentów trybsona i elize :grin:
Opublikowano

pasterz z gąską:brzydkibanan:

Opublikowano

DSC_0078.jpg wlepa poszła dzia

Arkadiush:hi::hi:

Opublikowano
http://s18.postimg.org/wonseioud/DSC_0078.jpg wlepa poszła dzia

no cycu :grin: widze :grin:

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

a jak tam nuty moje podobają się po czasie kapłem się ze miałem jescze cd z setami :decayed:

Opublikowano
http://s18.postimg.org/wonseioud/DSC_0078.jpg wlepa poszła dzia

Bartek ładuj ori półkę ze stopem anie badziewiaka wozisz :decayed: