Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema :) co do orlenu na piątym to benzynę też mają lipną. Zawsze tam tankowałem i już nie będę. Zalałem do pełna i na jednym baku dojezdzałem do pracy 820 km a tu niespodzianka, brakowało na 140 km. Dla potwierdzenia zalałem na Bp ostatnio i wszystko ok, w dodatku na klimie

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Powitać :hi:

Więc tymi słowami potwierdzasz to co ja pisałem... Paliwo się zje*ało... I ja po zalaniu miałem problem z odpaleniem auta bo zaraz gasło... Zalałem na bp może z raz przez tydzień zgasło ale to wina paliwa była. Jak na razie tankuje na Bp i jest ok jednym słowem Orlen Jana Pawła to dno. I możecie mówić,że paliwo wszędzie takie samo.. Gó*no prawda :whistling:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paliwo to jedno, dystrybutory itp to druga sprawa. Cysterna z LPG podjeżdża najpierw na Bliską w Kleczewie a potem jedzie dalej do Kazimierza na Orlen. Gaz więc ten sam i tu i tam. To kur*** czemu na Bliskiej wchodzi o 41l a robiłem na tym średnio 330 km a w Kaziku wchodziło mi maks 38-39l i robiłem jakieś 360 km? Po za tym nigdzie mi tyle LPG nie "weszło" a raczej nie "wyszło" na dystrybutorze co na Bliskiej w Kleczewie.

Opublikowano

Kiedy jakiegoś spota znowu planujecie?

Opublikowano

Może w tą niedzielę ?? Kto jest za ?

Opublikowano

Ja zadnych problemow nie mam z byna na Orlenie i tankuje 98 nie wiem co boli twoje auto filtr paliwa zmieniales

Opublikowano
  • Autor
Paliwo to jedno, dystrybutory itp to druga sprawa. Cysterna z LPG podjeżdża najpierw na Bliską w Kleczewie a potem jedzie dalej do Kazimierza na Orlen. Gaz więc ten sam i tu i tam. To kur*** czemu na Bliskiej wchodzi o 41l a robiłem na tym średnio 330 km a w Kaziku wchodziło mi maks 38-39l i robiłem jakieś 360 km? Po za tym nigdzie mi tyle LPG nie "weszło" a raczej nie "wyszło" na dystrybutorze co na Bliskiej w Kleczewie.

wszystko zależy od tego jak jest pompa ustawiona i jakie są czynniki na dworze że tak powiem czyli; zbiornik na dworze czy w ziemi dużo daje

---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ----------

Ja zadnych problemow nie mam z byna na Orlenie i tankuje 98 nie wiem co boli twoje auto filtr paliwa zmieniales

ja u siebie leje 95 i nie mam żadnych problemów z odpaleniem ani nic:whistling:

---------- Post dopisany at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ----------

Może w tą niedzielę ?? Kto jest za ?

mi odpada bo w sobotę na wesele jadę i niedziela work :facepalm:

Powitać :hi:

edwige_03993_11.jpg

Opublikowano

wszystko zależy od tego jak jest pompa ustawiona i jakie są czynniki na dworze że tak powiem czyli; zbiornik na dworze czy w ziemi dużo daje

No tak, ale mnie jako konsumenta to nie obchodzi. Chce wiedzieć że jak pojadę do stacji X to wleją mi tyle samo LPG co na stacji Y. A nie że jadę na stację X wleją mi do pełna niby 41l a naprawdę jest to 34l a jadę na stację Y i leją 38 i tyle faktycznie znajduje się w zbiorniku. To już ich zakichany interes aby to co pokazuje dystrybutor zgadzało się z tym co wpompowali mi do zbiornika bo inaczej jest to oszustwo.

Opublikowano
  • Autor

No tak, ale mnie jako konsumenta to nie obchodzi. Chce wiedzieć że jak pojadę do stacji X to wleją mi tyle samo LPG co na stacji Y. A nie że jadę na stację X wleją mi do pełna niby 41l a naprawdę jest to 34l a jadę na stację Y i leją 38 i tyle faktycznie znajduje się w zbiorniku. To już ich zakichany interes aby to co pokazuje dystrybutor zgadzało się z tym co wpompowali mi do zbiornika bo inaczej jest to oszustwo.

powiem zależy Ci stary.. Bo ja u siebie tankuje na Orlenie przeważnie i mam tą samą ilość 43-44 litry jak pusta bańka ale na wrześni mi weszło 39 także widzisz :kwasny:

Opublikowano

Wszystko zależy jeszcze ile km robisz na tym. Ja Bliską w Kleczewie i Orlen w Kazimierzu sprawdzałem wiele razy jak jeszcze pracowałem na miejscu i ciągle pokonywałem tą samą trasę. Sprawdziłem to więc dokładnie. Efekt taki że ta Bliska oszukuje. Nigdy i nigdzie nie weszło mi do zbiornika tyle LPG co tam a robiłem na tym znacznie mniej km. Sprawdzał to też mój kumpel - efekt ten sam. Dla tego omijam tą stację szerokim łukiem. Tankowałem już na wielu stacjach - głównie to Orlen i BP, ale zdarzały się i jakieś Shele itp. Nigdy nie zdarzyło mi się aby weszło mi więcej niż 39l z haczykiem. Tyle mniej więcej powinno wchodzić do mojego zbiornika - oprócz tej Bliskiej, gdzie 41l to była norma a kiedyś doszło do 43l.

Opublikowano
  • Autor
Wszystko zależy jeszcze ile km robisz na tym. Ja Bliską w Kleczewie i Orlen w Kazimierzu sprawdzałem wiele razy jak jeszcze pracowałem na miejscu i ciągle pokonywałem tą samą trasę. Sprawdziłem to więc dokładnie. Efekt taki że ta Bliska oszukuje. Nigdy i nigdzie nie weszło mi do zbiornika tyle LPG co tam a robiłem na tym znacznie mniej km. Sprawdzał to też mój kumpel - efekt ten sam. Dla tego omijam tą stację szerokim łukiem. Tankowałem już na wielu stacjach - głównie to Orlen i BP, ale zdarzały się i jakieś Shele itp. Nigdy nie zdarzyło mi się aby weszło mi więcej niż 39l z haczykiem. Tyle mniej więcej powinno wchodzić do mojego zbiornika - oprócz tej Bliskiej, gdzie 41l to była norma a kiedyś doszło do 43l.

na 43-44litrach tak około 430-460 km robię i na tym gazie.. Bp omijam bo raz mi jak jechałem do Buko przejechałem o 50 km mniej :facepalm:

Opublikowano

Jaki ty masz duży ten zbiornik?

Opublikowano
  • Autor

55 litrów Panie :banan:

Opublikowano

Gdzie ty to zmieściłeś? Mieści ci się to w przedziale na koło zapasowe czy jest delikatnie wyższy?

Opublikowano
  • Autor

Gdzie ty to zmieściłeś? Mieści ci się to w przedziale na koło zapasowe czy jest delikatnie wyższy?

wszystko zmieszczone :wink:

Opublikowano

To nie wiem. Ja mam jakieś 46l i na wysokość to już w zasadzie nie ma miejsca, tak samo jak i na boki. Może zależy od konstrukcji zbiornika, możesz mieść mniejszą pustą przestrzeń po środku zbiornika tam gdzie jest wielozawór.

Opublikowano
  • Autor

To nie wiem. Ja mam jakieś 46l i na wysokość to już w zasadzie nie ma miejsca, tak samo jak i na boki. Może zależy od konstrukcji zbiornika, możesz mieść mniejszą pustą przestrzeń po środku zbiornika tam gdzie jest wielozawór.

jak będziesz jechał przez Słupce dzwoń to podjadę zobaczysz:wink:

Opublikowano

Powinienem jechać jutro, ale to pewnie gdzieś tak w godzinach wieczornych bo nie wiem ile mi potrwa pakowanie.

Opublikowano
  • Autor
Powinienem jechać jutro, ale to pewnie gdzieś tak w godzinach wieczornych bo nie wiem ile mi potrwa pakowanie.

już wyprowadzasz się ?:whistling:

Opublikowano

Nie no, 1,5 tygodnia urlopu :decayed:

To znaczy wracam z Pozka do Klepaczewa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie no, 1,5 tygodnia urlopu :decayed:

To znaczy wracam z Pozka do Klepaczewa :decayed:

łe no Panie to %% trzeba lać :decayed: