ŁYSY44 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 wszyscy świętują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Każdy przygotowuje się do sylwestra więc chyba trzeba stworzyć grupę do gadania na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja mam 4ty dzień świąt i jutro do pracy i w imieniny też: ( ale cóż powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Świat to były tylko 2 dni jak sie pracuje w handlu. Wigilia, weekend i sylwester to normalne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja wolne od wigilii, a do pracy dopiero 7-go stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wiem Darku bo ją urlop brałem bo normalnie to do pracy musiał bym iść: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja narazie też wolne ale nie znam dnia ani godziny i do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Pan, kto ma na PKNach A4 2,5TDi i leciał dzisiaj do Poznania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jaki urlop, w grudniu nie ma urlopów jest ogólny zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja wolne od wigilii, a do pracy dopiero 7-go stycznia Ja to samo od 20 wolne do 7 stycznia A potem LNG Gazoport Świnoujście witaj ! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) No panowie, przyszedł czas i na Mnie...Więc zapraszam do lektury: Poznajcie moje Maleństwo: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301815-b6-alt-black-sedan-pakiet-ms-design/Po godzinie pisania posta zawiesił mi się laptop, za drugim razem poświęciłem prawie 3h i myślę, że jest oceńcie sami... Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Strażak R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Sylwek najlepszego :drunks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dzięki Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku Mordeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 na nowy rok zdrowia panowie i kasy by wam na mody nie brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Najlepszego w Nowym Roku PS. wczoraj wpadła instalka Landirenzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 I ja życzę najlepszego ! Sam zakładałeś ? czy w Kunach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi