Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba taki właśnie głośnik mnie zawiódł kiedyś, grał ok roku. W górach skrzynie dałem na dach i włączyłem na wzmaku blaupunkta normalne wzmocnienie (nie same niskie tony) i odkleił się magnez :( wstawiłem jbl i pogonilem. Słyszałem dobre opinie o magnusie http://allegro.pl/subwoofer-magnat-300a-daje-czadu-r-i5143859243.html

I to by taniej wyszło. Nie wiem czego oczekujesz od skrzyni

Edytowane przez xsebo1

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Xsebo napisz jaki masz wzmacniacz i jaka masz skrzynie to cos dobierzemy :D

Bo moze swojego bym Ci ohandlowal :)

Opublikowano

W tym autku mam seryjny sub i mi wystarcza :) kiedyś to musiało grać żeby flaki latały :D

Opublikowano

:hi::hi::hi:

zdezio i progi gotowe :wink:

CAM01228_jpg_300x300_q85.jpg

CAM01225_1_jpg_300x300_q85.jpg

CAM01224_jpg_300x300_q85.jpg

Opublikowano

Powitać panowie ją dziś miałem chrzciny córki i dziś Impres teraz biorę się za progi i małe zmiany w car audio :) michał widzę że progi ładne: ) super teraz tylko ciekawe jak to na aucie będzie wyglądać. :):hi:

Opublikowano

Michał sie pochwalił a ja szykuje niespodziankę na ten sezon :wink:

Opublikowano

Michał sie pochwalił a ja szykuje niespodziankę na ten sezon :wink:

ciekawe co tam wymodzi Wujek Dariusz :jerk::jerk:

Opublikowano

Może dzidziusia :whistling::grin:

Opublikowano

Dziadziusia jeszcze nie, najpierw dom :decayed:

Priorytety życiowe, zamiast auta slub, teraz zamiast auta chata :(:wink:

Trzeba rezać to co jest :)

Pewnie Michał mnie wyprzedzisz z rezaniem fury bo u mnie słabo z czasem wlasnie i nawet nie wiem kiedy pakiet lato wrzucę :/ Ostatnio często u Łysego jestem :)

Jakieś foty dam na dniach :)

Edytowane przez darek995

Opublikowano

Koledzy znacie jakiś dobry, sprawdzony serwis klimatyzacji w Koninie lub okolicach (Turek, Słupca, Koło itd)?? Głównie chodzi mi o płukanie układu po zatartej sprężarce klimy... :kwasny:

Opublikowano

w kole na kolejowej -nie pamiętam teraz jak się nazywa

dobrze robi ale się ceni

Opublikowano

Koledzy znacie jakiś dobry, sprawdzony serwis klimatyzacji w Koninie lub okolicach (Turek, Słupca, Koło itd)?? Głównie chodzi mi o płukanie układu po zatartej sprężarce klimy... :kwasny:

Tak, na osadzie "Konat" ma opinię najlepszego w Koninie. Wymieniał mi rok temu sprężarkę po zatarciu, z plukaniem, odpowiednim olejem do pompy itd. Rozejrzyj się za nową sprezarką regenerowana 600, uzywka z gwarancją 400. Do tego osuszacz i filtr kabinowy. Działa do dzisiaj i nie zdarł ze mnie
Opublikowano

Tak, na osadzie "Konat" ma opinię najlepszego w Koninie. Wymieniał mi rok temu sprężarkę po zatarciu, z plukaniem, odpowiednim olejem do pompy itd. Rozejrzyj się za nową sprezarką regenerowana 600, uzywka z gwarancją 400. Do tego osuszacz i filtr kabinowy. Działa do dzisiaj i nie zdarł ze mnie

Skraplacz wymieniał Ci, czy nie było takiej potrzeby? U Ciebie ile czasu zajęła mu naprawa klimy? W jednym dniu dało radę to zrobić?

Opublikowano

Tak, podstawilem auto z rana i ok 12 było zrobione. Ozonowało się. W międzyczasie dzwonił żeby podrzucić osuszacz/skraplacz i filtr kabinowy. Wymienia się go za każdym razem kiedy rozszczelniasz układ, nawet nowa część po zdjęciu korków traci swoje właściwości po 12-24h. Tam są takie kulki jak w nowych butach co łapią wilgoć

Opublikowano

Skraplacz, czyli chłodnica klimatyzacji - znajduje się na przednim pasie przed chłodnicą wody. Czyli tego nie musiałeś wymieniać?? Mógłbyś mi napisać ile Cię to wyniosło, bez części, tylko sama robocizna, płukanie, nabicie klimy w warsztacie?? Moze być PW...

-Lumia 920-

Wiesz może czy w układzie klimy miałeś dużo opiłków od sprężarki??

-Lumia 920-

Opublikowano

W sprezarce klimy była dziura wielkości palca i spekana obudowa, chłodnica sprawna. Opiłków dużo nie było, a skasował mnie ze wszystkim 300 czy 350 zł. Liczyłem się z większą kwotą, a pozytywnie mnie zaskoczył

Opublikowano

Dzięki za informacje :hi: Już wiem gdzie się udam ;)

-Lumia 920-

Opublikowano

Mi tylko trochę lipe odwalil bo ukrecil śrubę od osuszacza. Montując nowy nie przykrecil go wogole i tak sobie latał, znajomy mechanik zauważył i opaską go zamocowal. Niedopatrzenie pewnie

Opublikowano

:hi::hi::hi:

zdezio i progi gotowe :wink:

CAM01228_jpg_300x300_q85.jpg

CAM01225_1_jpg_300x300_q85.jpg

CAM01224_jpg_300x300_q85.jpg

Ślicznie :D

Opublikowano

Bartek, rozrząd dał byś rade jutro mi zrobić? W środę jadę do Szczecina pracować :) w końcu

8 lat ma mój rozrząd, najwyższy czas wymienić :)