fatboy Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 pewno mu czegoś brakuje :polew::polew::polew:
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 pewno mu czegoś brakuje :polew::polew::polew: Ty nie bądź taki do przodu bo kozy becza ;P
Michu B5 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 no Pewno brakuje mu Pany fis podłaczony ale na zimnym pokazuje mi 160 od oleju ;/ a jak sie rozgrzeje to dobrze pokazuje
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 no Pewno brakuje mu Pany fis podłaczony ale na zimnym pokazuje mi 160 od oleju ;/ a jak sie rozgrzeje to dobrze pokazuje zrób zdjęcie mi tego i podeślij a jak coś dam numer dzwoń
Michu B5 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 no Pewno brakuje mu Pany fis podłaczony ale na zimnym pokazuje mi 160 od oleju ;/ a jak sie rozgrzeje to dobrze pokazuje zrób zdjęcie mi tego i podeślij a jak coś dam numer dzwoń Na starym liczniku było ok ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------
P1RAT Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 No więc Pany udało się dziś w końcu zrobić trochę początkowej kosmetyki wnętrza. 1. Montaż Kiery od eski 2. Wymiana panelu z drewna na szary. Dzięki za pomoc Przemkowi i Łysy44 ( Bez telefonów by się nie obeszło ) Z racji,że nie miałem zdj sprzed wstawiam identyczne z neta jakie było. Przed: Po: :decayed:
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 po nie wyświetla --edit--- wyświetla już
darek995 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek.
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek. też tak myślałem albo źle podłączenie też tak może być... Dariusz jaki new avatar
befol Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 BlackCool, no kiera konkretna, podoba mi się Wnętrze od razu zyskało. Mi na mojej brakuje tylko przycisków do sterowania odtwarzaczem. Operowanie przy jednostce podczas jazdy jakoś mi nie idzie Wychodziły kierownice takie jak zamontowałeś, tyle że z przyciskami? Widziałem, że Lechuu miał ze sterowaniem, ale to była czteroramienna.
Arkadiush Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 BlackCool, no kiera konkretna, podoba mi się Wnętrze od razu zyskało. Mi na mojej brakuje tylko przycisków do sterowania odtwarzaczem. Operowanie przy jednostce podczas jazdy jakoś mi nie idzie Wychodziły kierownice takie jak zamontowałeś, tyle że z przyciskami? Widziałem, że Lechuu miał ze sterowaniem, ale to była czteroramienna. nie nie wychodziły bo ja na forum nie widziałem. Ewentualnie taka:
darek995 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek. też tak myślałem albo źle podłączenie też tak może być... Dariusz jaki new avatar A zrobiłem odświeżenie z podpisem na nowy rok mowię a co avatar niech odbiega od tematyki forum niech bedzie indywidualny Arek kiera u czornego w aucie heh Black cool ty chyba nie lubisz drewna co? Masz ta ramkę wokół radia itp w drewnie? Bo jak cos to przytule protestuje na niej Hydrografike bo w Turku mam dostępna.
Michu B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek. Arek własnie mi mówił ze piny:wink:
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał Ty olej masz na ile stopni ?
Michu B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał Ty olej masz na ile stopni ? Dziś mi rano pokazal polowe od 0 szlo a pozniej po godzinnym staniu znowu cos go jeblo.i liczyl od 160
Arkadiush Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał Ty olej masz na ile stopni ? Dziś mi rano pokazal polowe od 0 szlo a pozniej po godzinnym staniu znowu cos go jeblo.i liczyl od 160 szczerze dziwny licznik masz bo ja benzyniaki oby dwa mam na 180 a diesel jest na 160:facepalm:
Michu B5 Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał Ty olej masz na ile stopni ? Dziś mi rano pokazal polowe od 0 szlo a pozniej po godzinnym staniu znowu cos go jeblo.i liczyl od 160 szczerze dziwny licznik masz bo ja benzyniaki oby dwa mam na 180 a diesel jest na 160:facepalm: Sory Arku 180 ma ) ---------- Post dopisany at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ---------- MANETKA poskładana Podłączenie na krótko Efekt końcowy polutowane i sklejona Teraz oczekiwanie za tarczami i klockami
P1RAT Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Michał a czesem nie PINy zamień bo odwrotnie ci pokazuje? Rozumiesz, 160 jest jako 0. I jak sie nagrzeje to jest 90 czyli środek. też tak myślałem albo źle podłączenie też tak może być... Dariusz jaki new avatar A zrobiłem odświeżenie z podpisem na nowy rok mowię a co avatar niech odbiega od tematyki forum niech bedzie indywidualny Arek kiera u czornego w aucie heh Black cokół ty chyba nie lubisz drewna co? Masz ta ramkę wokół radia itp w drewnie? Bo jak cos to przytule protestuje na niej Hydrografike bo w Turku mam dostępna. Nie lubię jak cholera.. Ramkę będę miał na sprzedanie pewnie bo gratów się pozbędę z niej ... Rama oryginalna audi drewno była metalowa i cięzka a ta plastik i lekki jak cholera
Rekomendowane odpowiedzi