befol Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Sylwek A 4, pewnie jeszcze nie wrócili 4 minuty się człowiek z pisaniem posta ociągał i proszę... jednak wrócili w międzyczasie. No to dalej, opowiadać co ciekawego ominęło nieobecnych?
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 były 3 audi jeden golf 3 frekwencja za***ista
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 wspominaliśmy o Tobie i POLO TV
Michu B5 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 No niestety ja jestem zajety malowaniem new image Polo Tv a czemu my ??
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 No niestety ja jestem zajety malowaniem new image Polo Tv a czemu my ?? na różofy robisz auto?
Michu B5 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 auto czarne zostaje alu i zaciski idą w kolor gold zobaczymy co z tego wyjdzie ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- polo działa widzisz
befol Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 były 3 audi jeden golf 3 frekwencja za***ista Teraz Golf, tydzień temu Polo... jeszcze trochę a trzeba będzie przechrzcić na VW-klub.pl Mi niestety wizyta w Koninie wypadła na wczoraj, szkoda.
Michu B5 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Tak jak mówił BlackCool z A3 trzeba spota zrobić i wiecej z vagu ludzi zebrać
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie trzeba coś zacząć konkretnego zbierać bo lipton jak narazie
Michu B5 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie trzeba coś zacząć konkretnego zbierać bo lipton jak narazie na 2 tyg temu było lepiej a Ty gdzieś buszowałes
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie trzeba coś zacząć konkretnego zbierać bo lipton jak narazie na 2 tyg temu było lepiej a Ty gdzieś buszowałes ja przynajmniej nie kleje manatki na taśme
Michu B5 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie trzeba coś zacząć konkretnego zbierać bo lipton jak narazie na 2 tyg temu było lepiej a Ty gdzieś buszowałes ja przynajmniej nie kleje manatki na taśme to był pasek carbonu zeby nie było widac kleju w rzeczywistosci jest dobrze wiec nie ma co narzekać wazne ze jest coś
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Panowie trzeba coś zacząć konkretnego zbierać bo lipton jak narazie na 2 tyg temu było lepiej a Ty gdzieś buszowałes ja przynajmniej nie kleje manatki na taśme to był pasek carbonu zeby nie było widac kleju w rzeczywistosci jest dobrze wiec nie ma co narzekać wazne ze jest coś POLO WIEŚ TV:thumbdown:
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 :ssij::ssij:http://s27.postimg.org/d6nz2t53z/finger.jpg coś dla Ciebie będzie pasować Ci Audi A4 B5 95-00 sedan klapa tył TUNING spojler duzy Żywiec ? Tablica.pl
darek995 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Cicho tam! sie batalionu naoglądali i kłótnia No a co do spora to wiadomo zawsze cos większego sie da, tylko fajnie jak by było juz wszystko na setupie letnim było by dużo lepiej. Ja tez nie wiem co robic czy ju robic czy nie bo raz zimno raz ciepło. Nie wiem juz jak to ułożyć by cos robic. Dzisiaj jechałem jako pasażer w mojej a4 i powiem ze fajnie
Arkadiush Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Cicho tam! sie batalionu naoglądali i kłótnia No a co do spora to wiadomo zawsze cos większego sie da, tylko fajnie jak by było juz wszystko na setupie letnim było by dużo lepiej. Ja tez nie wiem co robic czy ju robic czy nie bo raz zimno raz ciepło. Nie wiem juz jak to ułożyć by cos robic. Dzisiaj jechałem jako pasażer w mojej a4 i powiem ze fajnie czyli na spota teraz będziesz przyjeżdżał jako pasażer
darek995 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie nie, raz sie zdarzyło bo z teściem przyszłym musiałem lekko wychylić.
Rekomendowane odpowiedzi