Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie nie chce ktoś kupić foteli ode mnie ? do avanta?
Michu B5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Skore kupiles czy co ja mam do sedana oddam za free
P1RAT Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie zacznijmy organizować jakieś poważniejsze spoty i dużo dużo wcześniej.. Myślałem,że z naszej grupy zbierajacych się osób połączyć to z a3 też fajni ludzie bo bywam tam .. I było by nas więcej. Może jakieś naklejki ale nie klubowe tylko dla grupy VAGA coś wymyślić. Coś na szybę. Fajną naklejkę z obrazkiem stworzyć i każdy od nas miałby coś takiego .. Klubowa to jest ogólna na polskę a przydała by się dla naszej grupki.
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie zacznijmy organizować jakieś poważniejsze spoty i dużo dużo wcześniej.. Myślałem,że z naszej grupy zbierajacych się osób połączyć to z a3 też fajni ludzie bo bywam tam .. I było by nas więcej. Może jakieś naklejki ale nie klubowe tylko dla grupy VAGA coś wymyślić. Coś na szybę. Fajną naklejkę z obrazkiem stworzyć i każdy od nas miałby coś takiego .. Klubowa to jest ogólna na polskę a przydała by się dla naszej grupki. ten temat poruszyłem na stronie VAG WLKP https://www.facebook.com/groups/1432018027014043/ Podeślij linka do nich niech zapiszą się itp ja mam w planach taką ową naklejkę zrobić ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Skore kupiles czy co ja mam do sedana oddam za free a TY do auta kupiłeś coś ?
Michu B5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie zacznijmy organizować jakieś poważniejsze spoty i dużo dużo wcześniej.. Myślałem,że z naszej grupy zbierajacych się osób połączyć to z a3 też fajni ludzie bo bywam tam .. I było by nas więcej. Może jakieś naklejki ale nie klubowe tylko dla grupy VAGA coś wymyślić. Coś na szybę. Fajną naklejkę z obrazkiem stworzyć i każdy od nas miałby coś takiego .. Klubowa to jest ogólna na polskę a przydała by się dla naszej grupki. ten temat poruszyłem na stronie VAG WLKP https://www.facebook.com/groups/1432018027014043/ Podeślij linka do nich niech zapiszą się itp ja mam w planach taką ową naklejkę zrobić ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Skore kupiles czy co ja mam do sedana oddam za free a TY do auta kupiłeś coś ? http://www.meblehotelowe.vox.pl/public/images/zdjecia/Taboret_Tapicer_Pacyfic_2.jpg Zdradz szczegóły
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą
Michu B5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci idzie coś poważnego dużego najpierw muszę się tym zająć i dopiero nowe
Michu B5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci idzie coś poważnego dużego najpierw muszę się tym zająć i dopiero nowe Działaj działaj Prezes
Arkadiush Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci idzie coś poważnego dużego najpierw muszę się tym zająć i dopiero nowe Działaj działaj Prezes Kilka rzeczy ogarnąć muszę i dlatego wlepy VAG są in progress
Michu B5 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci idzie coś poważnego dużego najpierw muszę się tym zająć i dopiero nowe Działaj działaj Prezes Kilka rzeczy ogarnąć muszę i dlatego wlepy VAG są in progress
P1RAT Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Wlepy To będzie niespodzianka pewnego dnia przyniose wlepy także będą do kupienia teraz zajmuję się inną ważniejszą wlepą Ciekawe jaką coś tu widze ze bedzie grubo moja szyba jeszcze coś pomiesci idzie coś poważnego dużego najpierw muszę się tym zająć i dopiero nowe Działaj działaj Prezes Kilka rzeczy ogarnąć muszę i dlatego wlepy VAG są in progress Działaj działaj tylko w miare szybko ,żebyśmy nie zdąrzyli aut sprzedać Żarcik oczywiście. Oby te wlepy były fajne.
Arkadiush Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------
Rekomendowane odpowiedzi