Arkadiush Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 srebrne ? jakie opony ? srebro oponki rocznik 2011/2012
Arkadiush Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 kto to ma ? chodzi o flat five ? no flaty.. znajomy ma taki
Arkadiush Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 łe drogo opony nowe są flaty po renowacji
P1RAT Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Wyjdz bo bredzisz tu Dawidku najlepiej idz pod 3 wtedy Ci bredzenie przejdzie i wrocisz na dobra droge polo nie ma czym powymiatac zwlaszcza Darka bo go zostawi :polew: Na żartach trzeba się znać a ty mi nie pier**l już o ten 3 ! Ps: I mnie nie denerwuj bo stracisz kolegę i kupie sobie passata b6 !
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Wyjdz bo bredzisz tu Dawidku najlepiej idz pod 3 wtedy Ci bredzenie przejdzie i wrocisz na dobra droge polo nie ma czym powymiatac zwlaszcza Darka bo go zostawi :polew: Na żartach trzeba się znać a ty mi nie pier**l już o ten 3 ! Ps: I mnie nie denerwuj bo stracisz kolegę i kupie sobie passata b6 ! Passat hmmmm przecież 3 jest fajna Powitać panowie
Sylwek A 4 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Witajcie odebrałem autko no na razie nic sie nie dzieje. Co zrobił zaprogramował go od nowa musiałem oddać mu wszystkie kluczyki no ale jest ok:banan: ---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- A właśnie dostałem radio ale już je odesłałem zielone podświetlanie a miało być czerwone no żeby było pod kolor tylko zastanawiam się nad tym car audio jeszcze
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak Ok ok
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak Ok ok wyklej auto sitekarami
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak Ok ok wyklej auto sitekarami Nie nie jeden znajomy tak zrobił porażka
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak Ok ok wyklej auto sitekarami Nie nie jeden znajomy tak zrobił porażka http://s17.postimg.org/vsq5gwzej/1374079_213262878848066_749816941_n.jpg u was w kopydłowie to modne
Michu B5 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak Ok ok wyklej auto sitekarami Nie nie jeden znajomy tak zrobił porażka http://s17.postimg.org/vsq5gwzej/1374079_213262878848066_749816941_n.jpg u was w kopydłowie to modne Te te to już wilczyn a chłopok ma 2 cm od ziemi taka gleba
Arkadiush Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie mam na sprzedaż graty do B5: Grill przedlift czarny mat Tunel z podłokietnikiem(zaczepy ułamane) Uchwyty na kubki po regeneracji Lampkę przednią przedliftową Lampkę poliftową brak osłony Komplet foteli przedlift Inne graty pisać zabierać !! Dalej brać itp a nie
fatboy Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu idź na poczte kup se znaczki ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:46 ---------- Arek jak tam pracujesz nad jakimiś wlepami chociaż dla naszej grupki moze coś sie powiekszy z biegiem czasu tak jak napisałem mam do skończenia jeden projekt z naklejkami a później zacznę drugi robić nie napalaj się tak taka gleba czy se plastikami(szpojlerami)pobwieszał Ok ok wyklej auto sitekarami Nie nie jeden znajomy tak zrobił porażka http://s17.postimg.org/vsq5gwzej/1374079_213262878848066_749816941_n.jpg u was w kopydłowie to modne Te te to już wilczyn a chłopok ma 2 cm od ziemi taka gleba taka gleba czy sie szpojlerami pobwieszał
Rekomendowane odpowiedzi