Arkadiush Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie wie bo wyjechała zagramanice i jej nie ma to czemu nie zaprosiłeś nas na AUDI PARTY ? wolna chata i nic nie myślisz
Michu B5 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić
Arkadiush Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko
Michu B5 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko ja nic nie proponuje bo miejsca nie mam
P1RAT Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko Avanta masz i się o nocleg martwisz? :grin:
Arkadiush Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko Avanta masz i się o nocleg martwisz? :grin: a jak :decayed:rozłożenie tylnej kanapy to ile to roboty
Michu B5 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko Avanta masz i się o nocleg martwisz? :grin: a jak :decayed:rozłożenie tylnej kanapy to ile to roboty i jeszcze musisz w nim posprzątać za duzo gratów masz tam
Arkadiush Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hahahah wczoraj z Dawidem wspominaliśmy żeby jakiś grill klubowy zrobić mówisz proponujesz miejscówkę i nocleg u siebie? spoko Avanta masz i się o nocleg martwisz? :grin: a jak :decayed:rozłożenie tylnej kanapy to ile to roboty i jeszcze musisz w nim posprzątać za duzo gratów masz tam coś tam jest
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dziś nikt nie macha kapelusikiem: )
Arkadiush Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Niedziela godz 15 spot na galerii nad Jeziorem puszczam liste 1. Arkadiush
Labiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Musiałbym kiedy na waszego spota zalukać.
Arkadiush Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Musiałbym kiedy na waszego spota zalukać. Naszego toć z naszych okolic
Labiel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Musiałbym kiedy na waszego spota zalukać. Naszego toć z naszych okolic Ta, ale niestety rzadko teraz bywam w chacie A pomodziło by się w garażu
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 kurcze ja do 15ej w pracy nie wiem czy dam radę: ( alebede się starał: ) by podjechać i zobaczyć michała szuracza jak nisko siedzi jestem ciekaw: )
Michu B5 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 kurcze ja do 15ej w pracy nie wiem czy dam radę: ( alebede się starał: ) by podjechać i zobaczyć michała szuracza jak nisko siedzi jestem ciekaw: ) Dokładka 7.5 cm od ziemi do szurania jeszcze daleko
Rekomendowane odpowiedzi