Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha u mnie to na parking w niedziele wjechać nie mógł..

2.BlackCool

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mogę być o 16 najwcześniej :/

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

to możę spotkajmy się o 15.30 - 16? by się już każdy nie zmył do domu.

Opublikowano

To ustawmy się na 16 godzinę. Mi też tak lepiej pasuje. :decayed:

Opublikowano

Teraz i tak robi sie pozno ciemno to powinno byc si :) reszta musi byc za nie wiedze innej opcji.

Tak sobie ostatnio gadalem z kumplem ktory smiga czasem na zloty innej marki i tam chlopaki sobie tor wynajmuja na zlocik, co o tym myslicie jak by kiedys zrobic na torze? To luzne przemyslenia takze tego :)

arek czekam na info z fisem :) i o jakies naklejki z vag he

Michak i co progi ogarnięte? Ja powoli przygotowuje sie do podszybia i majej profesionaknej sesji jak wszystko wyjdzie i chlopaki dadza rade to na forum cos podzialamy.

P.s

W niedziele wezme lepszy aparat :)

Opublikowano

A czy my mamy auta na tor? :decayed: Po za tym na torze szlak trafia opony bardzo szybko :kox:

Opublikowano

Dla mnie spoko pomysł z tym torem jak najbardziej na tak. :decayed:

Opublikowano
Teraz i tak robi sie pozno ciemno to powinno byc si :) reszta musi byc za nie wiedze innej opcji.

Tak sobie ostatnio gadalem z kumplem ktory smiga czasem na zloty innej marki i tam chlopaki sobie tor wynajmuja na zlocik, co o tym myslicie jak by kiedys zrobic na torze? To luzne przemyslenia takze tego :)

arek czekam na info z fisem :) i o jakies naklejki z vag he

Michak i co progi ogarnięte? Ja powoli przygotowuje sie do podszybia i majej profesionaknej sesji jak wszystko wyjdzie i chlopaki dadza rade to na forum cos podzialamy.

P.s

W niedziele wezme lepszy aparat :)

Dariusz nie jeszcze nie musze z tym narazie poczekać bo kasa poszła na drugie auto zeby mieć czym do pracy latać i tanszy koszt eksplatacji :wink:

---------- Post dopisany at 07:23 ---------- Poprzedni post napisany at 07:23 ----------

Powitać :hi:

Opublikowano

Michał pierdo*i audi teraz wozi się cinkłaczento :grin:

POWITAĆ SZLACHTĘ :decayed:

Opublikowano

A jak zdziwil bys sie jaki jest zadbany wiec narzekac na niego nie bede:wink:

Opublikowano

To luźna propozycja bo można sobie na spokojnie polatac, pooglądać auta bez spinki z innymi użytkownikami drogi no i spot rozszerzyć o cały nasz vag. Przecież mamy słynne 2.7bit można pojeździć nie tylko tez tym.

No Michał brawo za auto :))

W niedziele na spokojnie pogadamy.

Opublikowano
To luźna propozycja bo można sobie na spokojnie polatac, pooglądać auta bez spinki z innymi użytkownikami drogi no i spot rozszerzyć o cały nasz vag. Przecież mamy słynne 2.7bit można pojeździć nie tylko tez tym.

No Michał brawo za auto :))

W niedziele na spokojnie pogadamy.

Ok ok PREZES :wink:

Opublikowano
:siema::siema: dzisiaj miałem małego zonka :shock3: z moim ADR-em mianowicie rano została plama oleju na deskach od kanału i silnik był w oleju prawdopodobnie problemem był zagiety i popekany wąż od odmy jak nie to pozostaje mi uszczelka pod miska ale to sie okarze jutro :banan3:
Opublikowano

Pod miska albo pod pokrywa jedna z dwóch. Ja tak miałem i była winna ta po pokrywa.

Opublikowano

U mnie pokrywa i pod miską była :wink:

Opublikowano

Pod pokrywa wymieniałem i jest :git: prawdopodobnie może pod miska a trochę roboty przy tym jest :D

Opublikowano

Michał świruje bo ma czerwoną alkantarę na wozidle i na spota może wpadać bez lipy :decayed: To o której godzinie mniej więcej się umawiamy i kto będzie ??

Opublikowano

Dawid czytaj. Niedziela 16 - przyjadą najważniejsi :)

W adr lubi uszczelka pod pokrywa puścić:/

Opublikowano

Po robocie jestem więc nie kontaktuje zbytnio.

Opublikowano

Witam szanownych PREZESÓW :hi: