Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dali pokażta ino te swoje parcha ze spota

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arek mnie wyręczył masz :wink:

Opublikowano

Już wgrywam foty na serwer także spoko czasu nie miałem :D foty bez żadnej obróbki co by każdy sobie coś wybrał, ale foty i tak nie pociskają w niebogłosy :grin: choć poprawiamy się ze spotu na spot :decayed:

SLO by pstryknął to nie :decayed:

Opublikowano

Króliczek zacny Lordzie.. A zdjęc nie ma bida fotograf się upił :grin:

Opublikowano
Już wgrywam foty na serwer także spoko czasu nie miałem :D foty bez żadnej obróbki co by każdy sobie coś wybrał, ale foty i tak nie pociskają w niebogłosy :grin: choć poprawiamy się ze spotu na spot :decayed:

jak mi kupicie dwie kanapki drwala, czisa, duże frytki i kole to mogę wpaść zrobić foty :polew::polew:

Opublikowano

jak mi kupicie dwie kanapki drwala, czisa, duże frytki i kole to mogę wpaść zrobić foty :polew::polew:

To na głowę wyjdzie po 6 zł haha możesz wpadać na tyle nas stać :grin::polew:

Opublikowano

ładne bepiąteczki.

Ale ciągle nie czaje napisu Polish|Works na szybie Arka :whistling: To każdy sobie przykleja jak chce?

Opublikowano

Szału nie ma jest koza :D

Opublikowano
ładne bepiąteczki.

Ale ciągle nie czaje napisu Polish|Works na szybie Arka :whistling: To każdy sobie przykleja jak chce?

Jesteś z Polski i coś robisz z autem to masz -> Polish worksa :decayed:

A tak na serio nie każdy :wink:

Arek wybierz coś i daj na główną.

Opublikowano

no bo tak sie zastanawiałem właśnie..

---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

To czemu Arek ma naklejke jak nie jest w Polish|Works ?

Opublikowano

A nie jest jak ma ? :) to chyba nie battalion :wink: Niech wypowie się Arek :hi:

Opublikowano

no własnie się dlatego pytam.. Polish|Works z tego co wiem to elita i dupowato gdyby każdy sobie przyklejał naklejki :D Oczywiście się droczę :)

Opublikowano

Ja wiem wiem, ale tego polish już dużo osób ma :decayed:

Opublikowano

Powitać.

Opublikowano
A nie jest jak ma ? :) to chyba nie battalion :wink: Niech wypowie się Arek :hi:

POLISH|WORKS to elita aut które zasługują na wyróżnienie, nie mylić z batalionem bo to osobna jaki ranga :wink:

Powitać :hi:

---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ----------

To czemu Arek ma naklejke jak nie jest w Polish|Works ?

nie wrzuciłem dobrego foto żeby znaleźć się na face :grin:

---------- Post dopisany at 07:15 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ----------

Ja wiem wiem, ale tego polish już dużo osób ma :decayed:

dużo nie dużo jak auto zasługuje na wyróżnienie to ma :wink:batalion też ma dużo :grin:

Opublikowano

Darek furmanka nabiera kształtu :thumbup1: to B5 obok też niczego sobie, tylko motor nie pasi.

:hi:

Opublikowano
Darek furmanka nabiera kształtu :thumbup1: to B5 obok też niczego sobie, tylko motor nie pasi.

:hi:

Spoko, spoko. Ja słyszałem że on wozi dwie turbawki w bagażniku a my mamy tylko po jednej, tylko że pod maską :decayed:

Opublikowano

A jak :)

no norbert musisz oblukac osobiscie auto a nie , troche sie pozmienialo od pierwszego spota :D