Bartek B5 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 pany dzisiejsze małe mody zmiana kapci przod gril przedlift w czarny mat i rozmyslanie nad lakierem flip-flop na felgi Jaki rozmiar papci Przymierzam sie do takiego czegoś ten sezon nie ale nastepny tak http://s28.postimg.org/6qzow312h/4404973278.jpg 225/45/17 takie jak miałem kupiłem za flaszke na dobry sezon bo na zime pakuje fele w kameleon i na handel tez sie przymierzam do sprzedaży opony po 6mm jak nówki mysle ze pojda ) kameleon ale plasti dip ?? nie plasti dip znajomy robi w firmie co ma swoja mieszalnie i powiedział ze cos ogarnie
Michu B5 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 pany dzisiejsze małe mody zmiana kapci przod gril przedlift w czarny mat i rozmyslanie nad lakierem flip-flop na felgi Jaki rozmiar papci Przymierzam sie do takiego czegoś ten sezon nie ale nastepny tak http://s28.postimg.org/6qzow312h/4404973278.jpg 225/45/17 takie jak miałem kupiłem za flaszke na dobry sezon bo na zime pakuje fele w kameleon i na handel tez sie przymierzam do sprzedaży opony po 6mm jak nówki mysle ze pojda ) kameleon ale plasti dip ?? nie plasti dip znajomy robi w firmie co ma swoja mieszalnie i powiedział ze cos ogarnie to miodzio czekam na efekt
Bartek B5 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 pany dzisiejsze małe mody zmiana kapci przod gril przedlift w czarny mat i rozmyslanie nad lakierem flip-flop na felgi Jaki rozmiar papci Przymierzam sie do takiego czegoś ten sezon nie ale nastepny tak http://s28.postimg.org/6qzow312h/4404973278.jpg 225/45/17 takie jak miałem kupiłem za flaszke na dobry sezon bo na zime pakuje fele w kameleon i na handel tez sie przymierzam do sprzedaży opony po 6mm jak nówki mysle ze pojda ) kameleon ale plasti dip ?? nie plasti dip znajomy robi w firmie co ma swoja mieszalnie i powiedział ze cos ogarnie to miodzio czekam na efekt spoko jutro bede miał próbki odcieni srebrnego koloru i powiem mu niech ogarnia kamyleona
darek995 Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 A mialby cos z czornego bo dach bym pierdolnal na czarno plastidip/ plastilak. Spytaj sie o cene to bym z neta nie zamawial. Michal felgi spoko ale tylko widze je w rozmiarze min 18 na 9-9,5j bo inaczej wygladac nie beda. ---------- Post dopisany at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- Do oemu zostalo juz niewiele czasu a ja ciagle w aucie siedze, zostal, fis i dystanse :/ wszystko jest tylko potrzeba .... czasu w piatek miale miec wolne to do roboty bo z centrali jada po jaki c**j to nie wiem. W niedziele aktualny spot? Nie ma ktos przycisku funk ?
Michu B5 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Dariusz alu 18 przód 8 tył 9 myśle że nastepny sezon bedzie na nich Elo
Labiel Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Co się będziesz spuszczał, daj do okrągłego 10"
Michu B5 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Daj przod 8.5j bedzie lepiej Akurat z tych sa 8 i 9 wiec styka dystans nadrobi
Sylwek A 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 co tam może ktoś wie tanie kratki nawiewu podswietlane
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 co tam może ktoś wie tanie kratki nawiewu podswietlane ostatnio na batalionie ktoś wystawił za 49 zł popatrz
fatboy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Psu w ogon jepana rasa klar ze zderzaka mi zlazi Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi