darek995 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ile to tu sie tutaj chłopaki witajcie? Co słychać? Rafał auto jak tam zrobione? Michał magiel ogarnięty? A co z reszta?
fatboy Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Bryka na warsztacie po oględzinach w poniedziałek jakieś info będę miał Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Michu B5 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Jeszcze nie po zlocie bede robił jak cos keszu ogarne
darek995 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Bryka na warsztacie po oględzinach w poniedziałek jakieś info będę miał Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Tylko sie wyrób do wesela:) dasz radę? A ty Michu co na kolumnę nie wpadniesz po flaszeczka? Obrazę sie Kkrawat może tez bedzie Arek szukasz rolki do nadkoli ja ci zaklepie tak jak u mnie et30-29 wchodzi ni nic nie trze
Michu B5 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Myśle ze ogarnę auto do konca miesiaca bede sie starał
Arkadiush Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Bryka na warsztacie po oględzinach w poniedziałek jakieś info będę miał Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Tylko sie wyrób do wesela:) dasz radę? A ty Michu co na kolumnę nie wpadniesz po flaszeczka? Obrazę sie Kkrawat może tez bedzie Arek szukasz rolki do nadkoli ja ci zaklepie tak jak u mnie et30-29 wchodzi ni nic nie trze dogadamy się co do tego tematu z sms jest w trakcie a gdzie ta wiara od nas podziała się? Dawid itp ?
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 no właśnie coś ostatnio cicho coś
Arkadiush Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Darek a do tej wódki dajesz coś na przegryche ?
fatboy Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Darek a do tej wódki dajesz coś na przegryche ? Kupon do maca
darek995 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Darek a do tej wódki dajesz coś na przegryche ? Kupon do maca A jak niestety przegrcha sie nie zajmuje No to składaj Rafał, a w końcu cos modzic będziesz? A ty Michał wyrób sie
Arkadiush Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Darek a do tej wódki dajesz coś na przegryche ? Kupon do maca A jak niestety przegrcha sie nie zajmuje No to składaj Rafał, a w końcu cos modzic będziesz? A ty Michał wyrób sie schabowy itp ;]
darek995 Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Spot w niedziele co by się zobaczyć ? ja jestem chętny
Rekomendowane odpowiedzi