Bartek B5 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 u mnie dzisiaj wpada summer setup z kapciami na tył typu slick
P1RAT Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Jakie masz heble na przodzie ? Moge ci opylić po taniości moje 288 Ferrodo. 280 ale bede zmieniał na 288 myślałem nad składem tarcze i klocki ATE bądź własnie nad ferodo lub tarcze brembo i klocki ferodo. Mówisz o komplecie tarcz ? Gdyby ktoś miał bądź coś wiedział... Szukam scyzora do swojej niuńki o częstotliwości 433 MHz najlepiej rok 2000-01. Mam pompkę 8D0.862.257 B (433 MHz) Chyba,że wiecie jak zakodować scyzora pod pompkę. Dodam,że mam tylko jeden scyzor a w necie są poradniki jak zakodować mając 2 scyzory.. jeden w stacyjke drugi w drzwi itd..
darek995 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Mówię o komplecie tarcze + jarzma i nawet zaciski Ci mogę zapodać, bo dzisiaj właśnie montuje 312mm. Klocki trzeba sobie zapodać bo używki to wiesz - mogę też Ci dać. ATE odpuść Ferrodo ewentualnie Zimmerman - ja mam wszystko Ferrodo. Założyłem w tamtym roku na Kwietnia/Maja jakoś tak. u mnie dzisiaj wpada summer setup z kapciami na tył typu slick Będziesz się kleił zakrętów.
P1RAT Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Mówię o komplecie tarcze + jarzma i nawet zaciski Ci mogę zapodać, bo dzisiaj właśnie montuje 312mm. Klocki trzeba sobie zapodać bo używki to wiesz - mogę też Ci dać. ATE odpuść Ferrodo ewentualnie Zimmerman - ja mam wszystko Ferrodo. Założyłem w tamtym roku na Kwietnia/Maja jakoś tak. u mnie dzisiaj wpada summer setup z kapciami na tył typu slick Będziesz się kleił zakrętów. Masz tylko przód czy na tyle też pakujesz inne? Wiela cenisz za ten zestaw?? Najwyżej zostawisz mi do wypłaty
darek995 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Tył mam juz od miesiąca po wymianie ale ja mam Q wiec nic ci z tylu nie podejdzie bo na tyle mam 255mm. Zalezy co chcesz bym ci sprzedał czy zaciski tez? Bo jarzmo + tarcze musisz mieć. Skrobnę ci PW.
xsebo1 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Powitać Bartek i dejw Tak trzymać chłopaki, a mi brzeczek w liczniku się dziś zjarał
jaku8891 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie tak na rozluźnienie przed weekendem znalazłem coś takiego w sieci z przekąsem hehe
P1RAT Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Powitać Bartek i dejw Tak trzymać chłopaki, a mi brzeczek w liczniku się dziś zjarał Coś tam się kula najpierw mechanika mody przyjdą z czasem bo na malowanko poszło troche. W między czasie wymieniłem króciec, wąż odmy, i jeszcze uszczelkę porywy zaworów
Michu B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 U mnie spoty i modzenie bardzo sie opozni ważniejsze sprawy na głowie
darek995 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo.
Michu B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo.
Rekomendowane odpowiedzi