fatboy Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo. Fotke ci podeślę [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo. Będziesz ojcem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzięki panowie za spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 kto był na spocie.. Za późno się dowiedziałem.. Sebek ty rajdowcu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie mogę wstawić przez telefon filmu, co jest grane? Ale powiem Ci dejw że fajną dupke ma twoja audica, to zatrabilem W końcu dzień kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 darek, jaki to rozmiar hebli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie mogę wstawić przez telefon filmu, co jest grane? Ale powiem Ci dejw że fajną dupke ma twoja audica, to zatrabilem W końcu dzień kobiet jak przez tapatalka to trzeba mieć konto na tapatalku przynajmniej tak kiedyś było kto był na spocie.. Za późno się dowiedziałem.. Sebek ty rajdowcu !! ja byłem Sylwek był i dwóch kolegów z vaga jeden ładną 80 i jeden passeratii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 darek, jaki to rozmiar hebli ? Tylko 312mm Tapniete z Galaxy Taba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mam konto ale wysypuje się tapatalk :/ i nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 foto dawajcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo. Będziesz ojcem ? Kto ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 foto dawajcie ;]A co my kurna paparazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ja sie na spota nie zdazyłem wyrobic bo miałem awaryjne otwieranie mietka w211 i chwile mi zajeło dostanie sie do bagarznika a miałem cheć wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Z fatboyen bym sie spotkał bo mordy z rok bie widziałem Ale w pracy do 16 jestem, w piz*eczke :/ BTW lekko sie wypełniło Hamulce brzytwa wszystkie zaciski kompletnie po regeneracji u DEV'a i tarcze nowe + klocki Ferrodo, Ferrodo. Będziesz ojcem ? Kto ojcem no Ty bo coś na FB pod spotem pisałeś chyba że się opóźni modzenie więc strzelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Panowie foto audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sylwek u mnie teraz prawie co tydzien pod brama jest taka Be4 i Passeratti w sedanie po lifcie do tego a4 B6 no i moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 I ty jeszcze fotke nie dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Własnie o tym samym pomyslalem tak ze przy nastepnej okazji zrobir foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Panowie ktoś demontował plastikowe progi w b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi