Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Powolutku :)

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 303,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać panowie. :hi: arku mam pytanie czy ty zlikwidowałeś forum Vag? (Pytanie grzecznosciowe)

Opublikowano

Witam mistrzów jest ktos z okolic Gniezno/Witkowo ???

Opublikowano

Powitać kolego napisz na poznańskim tam ktoś był

Opublikowano

W Powidzu to ja byłem w wojsku :) służba na lotnisku

Opublikowano

Czapki z głów :hi: Ogarniać się i robimy spota przedświątecznego ;)

Opublikowano

Siemka :)

Przebierasz się za mikołaja? :D

Opublikowano

Czapki mile widziane :D Ostatni rok na serii będzie w mojej b5 ;)

Graty nie mogą usiedzieć w garażu :P

Z racji iż padła mi pompka a dokładnie robiła problemy ponieważ nie zamykała mi bagaja i zacinała się często nie otwierając wszystkich drzwi znalazłem w dobej kasie od kolegi z forum taką oto pompkę identyczna jak moja + scyzor. W końcu będę miał pilota bo otwieranie z kluczyka staje się mega męczące. :wink:

12233051_10201301710461402_641883669_n_j

12233525_10201301713061467_30908605_n_jp

Co sądzicie o takim wnętrzu. k**ewsko mi się podoba i być może takie będą plany na środek. Wiadomo kwestia gustu ale jakoś mi się to widzi :)

rs_A584_RS4_jpg_300x300_q85.jpg

Opublikowano

No to na bogato navi skóry hmm kierownica s, super to wygląda: ) powitać. :hi:

Opublikowano

2 din wpadnie napewno + kiera od s4 b6 + łokieć i wgl wnętrze całe będę grzebał dokładał pełną elektrykę na tył + inne moje upodobania :)

Opublikowano

A kierownicy nie chcesz sprzedać? :hi:

Opublikowano

Dobre plany kolego, odpicujesz bryke na bogato. Deskę i tunel można by flokowac, w Kaliszu chyba najbliżej i ceny do przyjęcia. Obszycie foteli to już niestety potężny koszt...

Opublikowano

Sylwek będe sprzedawał możliwę,że pod choinkę sobie sprawię nową. Moja w bdb stanie :D

PS: Nie wiecie kto w Koninie lub bliskiej okolicy tanio ogarnia programowanie? Bo potrzebuję scyzoryki zakodować a ręczną metodą nie idzie.

Opublikowano

Serwis Aso :)

Tylko nie jest tanio...

Opublikowano

Na starym gość całe immo z kodowaniem mi robił jestem zadowolony powiem ci. :hi:

Opublikowano

Seba ty to masz pomysły ja pracuje w biednej Polsce :D Poza tym odezwij się jak na święta zjedziesz bo nie ma z kim kawy i piwka wypić. Sylwek a ile płaciłeś ? Bo ja potrzebuję tylko zakodować scyzoryk pod pompkę przez Vaga. Ale do tego musi być full wersja. Poza tym jeśli chcesz ode mnie kiere polift to będzie do sprzedania już może w przyszłym tygodniu bo kumpel ma na sprzedaż ładną od b6 i w dobrym prajsie więc zabieram. Moja coś około 100zł +-

Sylwek tak wygląda moja kierownica. Cena 100zł dla Ciebie wystawiona za 130 zł w dziale części samochodowe i pare innych gratów.

IMG_9470_1_JPG_300x300_q85.jpg

Opublikowano

Spoko dawid, 19 grudnia smigam do domu na 2 tygodnie urlopu. Miałem tyle modów w planach, ale niestety brak gotówki, a jak już była to brak czasu. W przyszłym roku poluje na a6 c6 a moją a4 będzie dosiadać żona :) jutro odbiera prawko

Opublikowano

No tak brak gotówki a na a6 c6 to się gotówka znajdzie. Tak wiem,że wpadasz na święta bo dzisiaj gadałem z twoją żonką u niej w pracy :D

Opublikowano

Ok czekam dzięki czekam na spot i wezmę ją od ręki a powiedz co mi jeszcze tam będzie potrzebne? Redukcja czy coś?

Opublikowano

Masz przedlifta więc redukcja z małego na duży . Np od golfa 3 dokładnie taka tulejka jak na niższym obrazku po lewej stronie :)

http://icis.pcz.pl/~olas/cars/k1.jpg

i nakrętka która będzie dodatkowo trzymała kiere większa niż jest bo zwiększy się wieloklin więc nakrętka z podkładką też musi być większa :decayed: