domi19 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dobijacie panowie jutro? Jak coś, to można się gdzieś zgadać. https://www.facebook.com/pages/Nocna-jazda-samochodem-bez-celu-Konin/770714259610613?fref=ts
darek995 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 No nie rozpieszcza. Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
domi19 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ten wiatr... No a teraz wszędzie biało.
Arkadiush Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Jak tam Panowie ? ja dziś byłem w koninie masakra po prostu jest godzinę z konina do Słupcy
Arkadiush Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Konin, zima atakuje! 6.12.13 on Vimeo
domi19 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Konin, zima atakuje! 6.12.13 on Vimeo Dobrze, że wczoraj nie wyjeżdżałem. Taka pogoda...
Michu B5 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Powitać Pany:hi: to nie tak zle Arek ja z kleczewa z pracy do siebie jechałęm przeszło pół godz masakra a to tylko 15 km ale zielony SZERSZEŃ dał rade i dziś tez zaspy przeszedł
darek995 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 A ja trochę podzikowalem tylko dziewczyna prawie płakała ze sie boi no ale jak jest lód i jakias słaba zimę albo nie daj Boże letnie to skutki jak na filmie. Choć quattro nie załatwi wszystkiego np. Hamowania. Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2
Arkadiush Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Panowie jakieś sugestie do rozkręcania grupy? Ja powysyłałem do niektórych na face tablicy itp a wy co ?
Arkadiush Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Cześć Trolle bagienne Wozi się po mieścinie ale nie wpadnie pogadać
scq Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Chyba stara się przetrwać na drodze Dzisiaj jechałem z Ciążenia do Słupcy przez Wierzbocice, ledwo przeszedłem na tym zawieszeniu. Po 30 minutach chciałem wrócić tą samą drogą i już nie dało rady, zasypało w piz*... Pojechałem przez Kowalewo i utknąłem w połowie drogi. KOTOSTROFA te drogi nasze, następny dupowóz tylko w quattro i wtedy jak nie da rady przejechać drogą to będę jeździł polami
Arkadiush Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2013 Chyba stara się przetrwać na drodze Dzisiaj jechałem z Ciążenia do Słupcy przez Wierzbocice, ledwo przeszedłem na tym zawieszeniu. Po 30 minutach chciałem wrócić tą samą drogą i już nie dało rady, zasypało w piz*... Pojechałem przez Kowalewo i utknąłem w połowie drogi. KOTOSTROFA te drogi nasze, następny dupowóz tylko w quattro i wtedy jak nie da rady przejechać drogą to będę jeździł polami mogłeś dzwonić
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witajcie no wczoraj chyba każdy miał takie przeżycia
Rekomendowane odpowiedzi