Michu B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 1. Arkadiush 2. Blachu 3. Michua4185V 4. Darek995 5. ........ ??
Artur25 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Też sie pisze na spota jak coś ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- :audi: ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- 1. Arkadiush2. Blachu 3. Michua4185V 4. Darek995 5. Artur25 6.
fatboy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 1. Arkadiush 2. Blachu 3. Michua4185V 4. Darek995 5. Artur25 6. fatboy500 ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- a i tak nie bedzie 10 aut ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- jakie kosti ???---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- http://s14.postimg.org/ssqcksxal/3837399809.jpg o to loto ?? A manetka machajek pod fisa jest to:D
Michu B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 1. Arkadiush 2. Blachu 3. Michua4185V 4. Darek995 5. Artur25 6. fatboy500 ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- a i tak nie bedzie 10 aut ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- jakie kosti ???---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ---------- http://s14.postimg.org/ssqcksxal/3837399809.jpg o to loto ?? A manetka machajek pod fisa jest to:D wszystko mam oprócz tej kostki
P1RAT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 f*ck dopiero o 13 bede wolny... Może przesuniecie o godzinę lub półtorej do przodu ?
domi19 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzisiaj po zalaniu paliwa pojawiły się dziwne anomalie przy odpalaniu. Na początku zaczął się krztusić, ale odpalił po dłuższej chwili. Teraz przed blokiem trochę potestowałem, to męczy się z tym odpalaniem, coś syczy i jest taki dźwięk "jakby ocierania", ale odpala po dłuższym przytrzymaniu. Co znowu się mogło stać? może wtryski siadają albo trefne paliwo Diesel to bez vag nie podchodz, a filtr czysty nie zrobiła sie jakaś zupa?Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jednak trefne paliwo. Trochę przejeździłem, dolałem znowu (tym razem na innej stacji) i odpala ładnie. Co nie zmienia faktu, że VAG trzeba ogarnąć. Wstępnie pisałbym się na zlocik, nie jestem pewien na 100%. Ktoś na zlocie będzie miał VAG'a?
P1RAT Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzisiaj po zalaniu paliwa pojawiły się dziwne anomalie przy odpalaniu. Na początku zaczął się krztusić, ale odpalił po dłuższej chwili. Teraz przed blokiem trochę potestowałem, to męczy się z tym odpalaniem, coś syczy i jest taki dźwięk "jakby ocierania", ale odpala po dłuższym przytrzymaniu. Co znowu się mogło stać? może wtryski siadają albo trefne paliwo Diesel to bez vag nie podchodz, a filtr czysty nie zrobiła sie jakaś zupa?Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jednak trefne paliwo. Trochę przejeździłem, dolałem znowu (tym razem na innej stacji) i odpala ładnie. Co nie zmienia faktu, że VAG trzeba ogarnąć. Wstępnie pisałbym się na zlocik, nie jestem pewien na 100%. Ktoś na zlocie będzie miał VAG'a? WAGE to bym miał ale VAGA to nie
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja wezmę kompa i kabel jedyny porządny VAGowiec
Arkadiush Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2014 A jak coś tam dla mnie masz?:whistling:jak z tym wydechem ?
darek995 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 mam ten wydech tylko musisz zobaczyć czy Ci podejdzie, bo chyba w quattro mam inny :/
domi19 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzisiaj po zalaniu paliwa pojawiły się dziwne anomalie przy odpalaniu. Na początku zaczął się krztusić, ale odpalił po dłuższej chwili. Teraz przed blokiem trochę potestowałem, to męczy się z tym odpalaniem, coś syczy i jest taki dźwięk "jakby ocierania", ale odpala po dłuższym przytrzymaniu. Co znowu się mogło stać? może wtryski siadają albo trefne paliwo Diesel to bez vag nie podchodz, a filtr czysty nie zrobiła sie jakaś zupa?Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jednak trefne paliwo. Trochę przejeździłem, dolałem znowu (tym razem na innej stacji) i odpala ładnie. Co nie zmienia faktu, że VAG trzeba ogarnąć. Wstępnie pisałbym się na zlocik, nie jestem pewien na 100%. Ktoś na zlocie będzie miał VAG'a? WAGE to bym miał ale VAGA to nie No to bierz tą WAGĘ.
P1RAT Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzisiaj po zalaniu paliwa pojawiły się dziwne anomalie przy odpalaniu. Na początku zaczął się krztusić, ale odpalił po dłuższej chwili. Teraz przed blokiem trochę potestowałem, to męczy się z tym odpalaniem, coś syczy i jest taki dźwięk "jakby ocierania", ale odpala po dłuższym przytrzymaniu. Co znowu się mogło stać? może wtryski siadają albo trefne paliwo Diesel to bez vag nie podchodz, a filtr czysty nie zrobiła sie jakaś zupa?Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jednak trefne paliwo. Trochę przejeździłem, dolałem znowu (tym razem na innej stacji) i odpala ładnie. Co nie zmienia faktu, że VAG trzeba ogarnąć. Wstępnie pisałbym się na zlocik, nie jestem pewien na 100%. Ktoś na zlocie będzie miał VAG'a? WAGE to bym miał ale VAGA to nie No to bierz tą WAGĘ. Jak będzie później niż 12 to wezmę a jak o 12 to nie zdążę dojechać .
Michu B5 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzisiaj po zalaniu paliwa pojawiły się dziwne anomalie przy odpalaniu. Na początku zaczął się krztusić, ale odpalił po dłuższej chwili. Teraz przed blokiem trochę potestowałem, to męczy się z tym odpalaniem, coś syczy i jest taki dźwięk "jakby ocierania", ale odpala po dłuższym przytrzymaniu. Co znowu się mogło stać? może wtryski siadają albo trefne paliwo Diesel to bez vag nie podchodz, a filtr czysty nie zrobiła sie jakaś zupa?Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk 2 Jednak trefne paliwo. Trochę przejeździłem, dolałem znowu (tym razem na innej stacji) i odpala ładnie. Co nie zmienia faktu, że VAG trzeba ogarnąć. Wstępnie pisałbym się na zlocik, nie jestem pewien na 100%. Ktoś na zlocie będzie miał VAG'a? WAGE to bym miał ale VAGA to nie No to bierz tą WAGĘ. Jak będzie później niż 12 to wezmę a jak o 12 to nie zdążę dojechać .
Arkadiush Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Dobra Panowie: Najbliższy spot: 19.01.2014 Parking FERIO Lista: 1. Arkadiush
P1RAT Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Dobra Panowie: Najbliższy spot: 19.01.2014 Parking FERIO Lista: 1. Arkadiush Jeżeli koło 14 to 2.BlackCool tylko zróbmy to gdzieś indziej nie tylko ferio,ferio,ferio
Rekomendowane odpowiedzi