Sylwek A 4 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 panowie to jak z tym spotkaniem w niedzielę?
darek995 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Auto juz opanowane i teraz czekanie za razpórka górna i folią pomaranczową I jeszcze takie zapytanie czy na podniesionym aucie na podnosniku sie zakłada rozpórke czy opuszczonym Na opuszczonym aucie bo na podniesionym to sobie kuku podczas jazdy zrobisz pozycja musi byc naturalna dla auta czyli stoi na ziemi.
P1RAT Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zima daje się we znaki.. Dzisiaj po odpaleniu auta nie wiadomo skąd pojawiło się falowanie obrotów i nie wiem teraz czy to temperatura działa tak,że wszystko dostaje po d*pie czy coś innego . Dodam kiedyś jak auto stało i przywiozłem z niemiec miałem to samo i jak wracałem do domu to przestało samo . Dodam,że miałem spokój przez 3 miesiące. Dziś to samo
darek995 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wyczyść przepustnice - tylko odkręcenie jest dość problematyczne, albo ewentualnie jest tak że gdzieś łapie lewe powietrze. Przy założeniu że jest wszystko ok to odłącz aku na 10 min i potem podłącz odpal i zostaw auto by sie nagrzało, potem zgaś i zapal powinno być ok. Tylko w tym czasie nie gazuj.
Michu B5 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Auto juz opanowane i teraz czekanie za razpórka górna i folią pomaranczową I jeszcze takie zapytanie czy na podniesionym aucie na podnosniku sie zakłada rozpórke czy opuszczonym Na opuszczonym aucie bo na podniesionym to sobie kuku podczas jazdy zrobisz pozycja musi byc naturalna dla auta czyli stoi na ziemi. Dzięki PREZES ---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- Zima daje się we znaki.. Dzisiaj po odpaleniu auta nie wiadomo skąd pojawiło się falowanie obrotów i nie wiem teraz czy to temperatura działa tak,że wszystko dostaje po d*pie czy coś innego . Dodam kiedyś jak auto stało i przywiozłem z niemiec miałem to samo i jak wracałem do domu to przestało samo . Dodam,że miałem spokój przez 3 miesiące. Dziś to samo Tak jak Dariusz mówi przepustnice zobacz ja miałęm to samo i jest ok po czyszczeniu
P1RAT Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dzięki spróbuje na początek z tym aku może pomoże przepustnice wyczyszcze i tak ale nie mam gdzie a w taki mróz -14 to dajcie Pany spokój
Michu B5 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dzięki spróbuje na początek z tym aku może pomoże przepustnice wyczyszcze i tak ale nie mam gdzie a w taki mróz -14 to dajcie Pany spokój Byłeś na biurowcu dziś
scq Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Do falowania obrotów przyczynić się może jeszcze czujnik temp. cieczy chłodniczej. Ja go 2 razy przerabiałem w 80`tce i A4.
Michu B5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Do falowania obrotów przyczynić się może jeszcze czujnik temp. cieczy chłodniczej. Ja go 2 razy przerabiałem w 80`tce i A4. U mnie wina falowania była przepustnica ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ---------- Oddam ALU za 1000 ktoś chetny z oponami 1300
Sylwek A 4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Powitać panowie mam pytanie to jest dziś spotkanie?
P1RAT Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 I miał być spot i jak zawsze lipa .
Sylwek A 4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 No nikt sie nie odzywa cisza ja pomyślałem że i tak muszę casto zwiedzić tak więc przejadę się
P1RAT Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja też się wybieram do feriusa więc zbierzmy się i przyjedźmy
Sylwek A 4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 no pewnie czemu nie to gdzie o której ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ---------- no dobra pany ja koło myjni stane zapalić sobie jak ktoś chętny to zapraszam na 16ą
Michu B5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dobra stronka troszke na swojego PARCHA pozamawiałem wlepów OdjazdoweNaklejki.pl
Sylwek A 4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 no i moja wycieczka do konina zakończyła sie kaseta do mechanika auto zgasło po trasie padła przeplywka.
Michu B5 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 no i moja wycieczka do konina zakończyła sie kaseta do mechanika auto zgasło po trasie padła przeplywka. To nie dobrze
masterp84 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany orjentuje się może ktoś ile jest bramek na a2 z koła do wawy?
Rekomendowane odpowiedzi