Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 To już 3:naughty: jeszcze 7 aut i Rafciu odwiedzi Licheń
befol Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzień dobry Jaka lokalizacja? Jeśli Ferio to bardzo chętnie
befol Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Kurcze, myjkę to planowałem zahaczyć przed spotem żeby czyściochem podjechać. O której trzeba się stawić żeby być pierwszym?
P1RAT Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 ja oczywiście też jak najbardziej jestem za Znając życie to tylko prezes pracuje w niedzielę więc pewnie popołudniowe
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz
Labiel Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 A o której wyjeżdżasz? Bo ja jutro lecę w drugą stronę
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 A o której wyjeżdżasz? Bo ja jutro lecę w drugą stronę po pracy po 20 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot synek nie igraj bo bana załatwię Ci tu
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 A o której wyjeżdżasz? Bo ja jutro lecę w drugą stronę po pracy po 20 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot synek nie igraj bo bana załatwię Ci tu Jakiego bana na cnotki jedziesz jakieś
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakiego bana bana na forum i pisanie ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- na cnotki jedziesz jakieś mówisz że na wsi masz jakieś ?
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja dlatego ostatnio spóźniłes się bo zabrałeś cnotkę na stopa i chciała Ci się odwdzięczyć w naturze
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 I jeszcze musze sie poskarżyć ze mało do wyboru masz u siebie w pracy %% słabo dbasz o klijentów
Arkadiush Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 :polew: bo Artura naśle :polew: modzi polo
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja dlatego ostatnio spóźniłes się bo zabrałeś cnotkę na stopa i chciała Ci się odwdzięczyć w naturze hahah rozjebałeś system wuja :polew:
Michu B5 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 :polew: bo Artura naśle :polew: modzi polo http://i.iplsc.com/-/00000HQKOIJ7C6UR-C303.jpg a jak:grin: byś słyszał jego polo zero tłumików tylko końcówka sama końcowa jak wrc chodzi
Rekomendowane odpowiedzi