Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie tak,żeby jakieś foto raz wyszło normalne :decayed:

Pany mam małe pytanko czy jak kupię pompkę z zakodowanym pilotem Scyzor to po zamianie za moją obecną i podłączeniu pilot będzie działał od razu czy trzeba jakoś kodować od nowa itp ? jak to wygląda.

• Odpowiedzi 7.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zróbcie tak,żeby jakieś foto raz wyszło normalne :decayed:

Pany mam małe pytanko czy jak kupię pompkę z zakodowanym pilotem Scyzor to po zamianie za moją obecną i podłączeniu pilot będzie działał od razu czy trzeba jakoś kodować od nowa itp ? jak to wygląda.

Powinno działać o ile brak prądu nie rozkodowal

Opublikowano

Ale zakodowanie nie jest trudne bo chyba coś pod stacyjką się koduje ?

Opublikowano

Najlepiej vagiem ale tak też można gdzieś jest opis

Opublikowano

No ok a swoją drogą nie wiecie czy u was na szrocie mają może polifta albo przedlifta z polifta potrzebna mi osłona kierownicy a z przedlifta ta ramka climatronika u mnie jest w drewnie a chcę zamienić na szarą :decayed:

Opublikowano

Narazie nic nie mają pisz do ŁYSY44 ma dużo klamotow

Opublikowano
Narazie nic nie mają pisz do ŁYSY44 ma dużo klamotow

Haha ja właśnie u niego byłem i teraz tak patrzę,że od niego kupiłem taśmę od polifta i cały układ z dużym wieloklinem . :grin:

Opublikowano

No to dział kupię i dzialaj

Opublikowano

Pany jakie polecacie tarcze i klocki :wink: bo niestety nowe klocki po 2 latach sie skaczyły :grin: i tarcze troszke słychać przy hamowaniu :facepalm:

288 czy wieksze :decayed: nacinane czy wiecrone :wink:

przy 312 wejdzie felga 15 :)

Opublikowano
Pany jakie polecacie tarcze i klocki :wink: bo niestety nowe klocki po 2 latach sie skaczyły :grin: i tarcze troszke słychać przy hamowaniu :facepalm:

dużo ludzi kładzie ferrodo ja mam arek ma i hamuje a przy 312 min 16'

Opublikowano

to zostajemy przy ori bo mam nowe 15 zima wiec 300 niee zapodam dzia WODZU :hi::drunk:

Opublikowano
Ale zakodowanie nie jest trudne bo chyba coś pod stacyjką się koduje ?

tu masz ale bez wymiany kolumny w google poszukaj albo pytanie w dziale układ kierowniczy

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-wymiana-kierownicy-liftingowa-czteroramienna-107806/

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

:thumbup1:

to zostajemy przy ori bo mam nowe 15 zima wiec 300 niee zapodam dzia WODZU :hi::drunk:

:thumbup1:

Opublikowano

TO O KTÓREJ W NIEDZIELE :whistling: PANOWIE :naughty:

Opublikowano

12?

Opublikowano
12?

Mi pasuje :decayed:

Opublikowano

Ja mam ferodo cały zestaw ferodo premier . Klocki + tacze 288 wentyl. A ty nad 312 sie zastanów bo przod podejdzie ale z tylu w osce juz nic nie zrobisz.

Opublikowano
Ja mam ferodo cały zestaw ferodo premier . Klocki + tacze 288 wentyl. A ty nad 312 sie zastanów bo przod podejdzie ale z tylu w osce juz nic nie zrobisz.

Narazie przod mam do wymiany ale przy 288 zostane a wentylowane podejda zaciskow nie musze zminiac cos mi mechas mowil bo zwykle mam tarcze:whistling:

Opublikowano

Narazie przod mam do wymiany ale przy 288 zostane a wentylowane podejda zaciskow nie musze zminiac cos mi mechas mowil bo zwykle mam tarcze:whistling:

Nie wiem czy Ty masz 288 bardziej w ADR występowały. 280 a do 288 musisz zmieniać. Jarzma. Itp

Opublikowano

No czy 280 :grin: 8 w ta czy w ta nie robi roznicy Cycu:naughty: ominie Cie polo tv:kox:

Opublikowano

Da rade ktos z vagiem zczytac bledy u mnie? Pilne

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka