Gość sector Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czy znowu Niemcy śmieją się z nas - http://www.mediamarkt.pl/katowice/gazetka/ MediaMarkt wyemitowało ulotkę - Kup tv lcd - a kase dostanie spowrotem jak Polska wygra mecz Niemcami ( 8 czerwca ) , Są pewni ,że przegramy i na pewniaka rozdają LCD . Osobiście niewierze w polską drużynę - ale to mi wygląda znowu na kpiny z Polaków
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Link nie działa Ale też o tym słyszałem LCD Thomsona chyba. Ciekawe czy sąsiadom z Niemiec też zrobili taką promocję? Ajjj zaryzykować i mieć LCD za free :gwizdanie: Trzeba to skonsultować z Leo
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 część z ich marży pewnie pójdzie na nagrody dla szwabów żeby gryźli trawę
Gość sector Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 link działa u mnie - sprawdzałem ( zgadza się LCD Thomson to jest ) Jak dla mnie to za mały ten lcd ( Niemcy się nie wysilili) - myślę nad 52cale. :>
sokolnh Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 jaki thomson ??!! macie wyraźnie napisane Toshiba
rafalekx Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 jaki thomson ??!! macie wyraźnie napisane Toshiba sokolnh u mnie link nie działa, więc nie wiem, tylko kumpel coś dzisiaj mówił że Thomson Może i Toshiba... Nie wiem.[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2008, 16:37 _________________________________________________Właśnie w TV reklama była, masz rację sokolnh : Toshiba 37'' 2699 zł.
tomaszu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Odważna promocja. Ale się zdziwią jak nasi wygrają.
Yelo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Po prostu stawiają odpowiednią sumę u bukmachera na Polskę i jak wygra, to tracą 20% wartości TV, a jak nie wygra, to 20% wartości TV postawionej na zakład. Czyli tak jakby dali 20% rabatu. Oczywiście to tylko przykładowe liczby i żartobliwa hipoteza
adamevo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 chciałbym żeby Niemiaszki dostały baty bo za bardzo sie panoszą.POLSKA POLSKA POLSKA
dzedaje Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 z tym telewizorem dobre , jezeli ktos szuka LCD na euro08.. A tak powaznie 2:1 dla Polakow, goool ,
Rekomendowane odpowiedzi