Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proszę o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak turbina odpowiedno pompuje od 2300 , kiedy ci tak zaczeła napisz

Opublikowano
  • Autor

To nowy nabytek, do tego jeszcze przeróbka z Anglika. Tak to się kupuje auta okazyjnie.

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 05:21 ----------

pomóżcie proszę

Opublikowano

Popraw temat bo turbo pracuje cały czas od momentu uruchomienia silnika... Sprawdź cały układ podciśnienia (wężyki, podmień N75).

Opublikowano
  • Autor

a poza turbiną wszystko jest ok?

Opublikowano

Napisz co się dzieje z autem bo log 011 w trybie awaryjnym wrzuciłeś i usuń niepotrzebne grupy.

Opublikowano
Napisz co się dzieje z autem bo log 011 w trybie awaryjnym wrzuciłeś i usuń niepotrzebne grupy.
ciekawe gdzie w trybie awaryjnym bo ja nie widze w 011 dynamicznym ze jest awaryjny .chłopaku zanim cos napiszesz zastanow sie zanim jakieś gupoty koledze zaproponujesz
Opublikowano
ciekawe gdzie w trybie awaryjnym bo ja nie widze w 011 dynamicznym ze jest awaryjny .chłopaku zanim cos napiszesz zastanow sie zanim jakieś gupoty koledze zaproponujesz

Mój błąd, a tak na marginesie nie stresuj się bo ci żyłka pęknie, a kolega kowal1020 mógłby napisać czy robił program / kupił po programie auto.

Opublikowano
  • Autor

żadnych programów nie robiłem i nic nie wiem o przeszłości tej audiczki poza tym ze jest przerobiona z Anglika. według mnie jest mułowata, turbina nie gwiżdże. liczę na to że logi coś wyjaśnią.

Opublikowano

Ja to bym zaczął od wgrania serii... bo to co siedzi w sterowniku maxymalnie skraca zywotnosc tego auta.

Opublikowano

przemik ma racje ,trzeba zacząc od tego zeby w sterowniku siedziała seria , a tobie nie zazdroszcze z doprowadzeniem auta po przeróbce z angola -z drugiej strony tak cięzko bylo przed kupnem sprawdzic sobie vin tam jest napisane na jaki rynek samochód wyszedl

Opublikowano

Paweł, teraz to i tak bez znaczenia. Nawet jeśli kowal1020 sprawdziłby VIN to nie zrobił logów przed kupnem żeby dowiedzieć się, że ten AJM to nie seria :/ Ciekawe czy jeszcze nie jest tam namodzone...