bryndal90 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Witam Koledzy posiadam audi A4 b5 z automatyczną skrzynią biegów tiptronic i mam takie pytanko czy jest mozilwość wymiany kierwonicy ze zwykłej na taką która ma tiptronic w kierownicy ?? z góry dzięki za odpowiedź
klysek Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 zamienic sie sama kiere da ale zeby prazylo wszystko si musisz nowa wiazke polozyc
d4widoV Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 no przekladka nie problem, z tym ze wlasnie wiazke musialbys podciagnac kabli z tasma zeby przyciski +/- chodzily. Ale czy to warto? Ja bym tego nie robil. Zainwestuj lepiej w kiere 3ramienna z eSy :-) chyba ze taka juz masz :-)
bryndal90 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Głównie mi o tego tiptronica chodzi gdzie taką wiązkę kabli mógłbym dostać?
klysek Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Głównie mi o tego tiptronica chodzi gdzie taką wiązkę kabli mógłbym dostać? wiazke musisz kupic np. na alledrogo zeby byla P&P to bez zbednej rzezby powinno pasowac
Rekomendowane odpowiedzi