Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podłączenie kamery pod monitor - prośba o radę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie i prośbę - chcę podłączyć kamerę najlepiej z mikrofonem do monitora lcd. Chcę to zrobić tanim kosztem, jestem już posiadaczem tunera TV właśnie z wejściem s-video. Znalazłem takie coś w sieci - co myślicie o podłączeniu takiej kamery:

Szpiegowska kamerka obserwacyjna CMOS LT- 688C (2680617906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

do takiego tunera TV

LCD TV Box (HSI LTB) - China Electronic and Digital Products Wholesale Center.

Myślę że dzięki temu nie będę musiał włączyć PC żeby móc widzieć co się dzieje przed kamerą.

---------- Post dopisany 11-10-2012 at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2012 at 22:34 ----------

?

Opublikowano

No jeżeli ten tuner ma wejście s-video oraz audio to jak najbardziej powinno być ok :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak tak oczywiście tuner ma s-video i audio in :)

Opublikowano

A monitorr ma głośniki? Bo przecierz ten BOX ma tylko odebrac z kamery obraz i dźwięk ale sam w sobie głośnika nie ma i przekaże obraz i dźwięk do monitora. Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem :wink:)

Opublikowano
A monitorr ma głośniki?

Zakładamy że kolega wie że aby słyszeć dźwięk przydaje się głośnik :decayed:

Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem :wink:)

:wink:

Opublikowano
  • Autor
A monitorr ma głośniki? Bo przecierz ten BOX ma tylko odebrac z kamery obraz i dźwięk ale sam w sobie głośnika nie ma i przekaże obraz i dźwięk do monitora. Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem :wink:)

Monitor nie posada głośników BenQ LCD 24 cale, box ma głośnik ale ma też wyjście audio out gdzie dźwięk można podać na głośniki zewnętrzne. Ma wyjście VGA, wyjście/wejście audio, wejście s-video i coś jeszcze ;)

Opublikowano

Monitor nie posada głośników BenQ LCD 24 cale, box ma głośnik ale ma też wyjście audio out gdzie dźwięk można podać na głośniki zewnętrzne. Ma wyjście VGA, wyjście/wejście audio, wejście s-video i coś jeszcze ;)

A monitorr ma głośniki?

Zakładamy że kolega wie że aby słyszeć dźwięk przydaje się głośnik :decayed:

Druga sprawa ja tam nie widze w opisie tego BOXa jakie ma wejścia i wyjścia (no chyba że ślepy jestem :wink:)

:wink:

A widzisz :decayed: Pytanie było zasadne o głośniki :wink:

Na to że box ma głosnik nawet nie wpadłem :naughty: