Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Blacksucz by wojthass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to te szare plastiki przy tych czarnych felgach dają fajny klimacik. Ja bym nie malował:wink:

Auto mi się podoba w obecnej wersji:slina::wink:

Opublikowano
  • Autor
Jak dla mnie to te szare plastiki przy tych czarnych felgach dają fajny klimacik. Ja bym nie malował:wink:

No dobrze to wygląda, ale na wiosne będzie malowanko;) We wtorek będe w Dublinie, to bym sobie obejrzał Twoją kozice :)

Opublikowano

czarna jak d*pa szatana :D wyrezaj jeszcze lampy przednie na czarno i bedzie kox ;)

Opublikowano
magic gdzie tak tanio biorą?
w

częstochowie:decayed:miasto kur..... i cudów

Opublikowano

No dobrze to wygląda, ale na wiosne będzie malowanko;) We wtorek będe w Dublinie, to bym sobie obejrzał Twoją kozice :)

Hehe ja mieszkam 200km od Dublina, aszkoda bo chętnie bym się spotkał:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

200 km od Dublina to możesz mieszkać wszędzie ;D No szkoda, szkoda;p

---------- Post dopisany 12-12-2012 at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 00:37 ----------

Tak się zastanawiam czy go robić na s-line czy na s4 ?

Co myślicie?

Jak byście mieli fotki maksów s line lub s4 to wrzućcie: )

Opublikowano

s4

Opublikowano

Jak chcesz zobaczec S4 to wystarczy przejrzec moj temat najswiezsze zdjecia w na ostatnich stronach:wink:

Opublikowano

IMO przedni zderzak s-line jest ładniejszy, natomiast tylny ten od S4. Może zrób taki mix :naughty:

Hmm ponadto zderzak s-line składa się z dwóch części, więc przy lakierowaniu policzą pewnie jako dwa elementy...

Opublikowano
IMO przedni zderzak s-line jest ładniejszy, natomiast tylny ten od S4. Może zrób taki mix :naughty:

Hmm ponadto zderzak s-line składa się z dwóch części, więc przy lakierowaniu policzą pewnie jako dwa elementy...

no taki mix to raczej nie ale jak kto woli:wink: ponadto przod s-line mozesz dorezac do zwyklego zderzaka dolna czesc jest inna troche przerobek ale taniej wyjdzie na pewno niz s4 :wink:

Opublikowano

A S4 na tył do sedana pojawia się na sprzedaż raz na 2 lata (bo prawie same awanty wychodziły):naughty: tyle polował Virus, a ja polowałem 4 miesiące:whistling:

Opublikowano

wiadomo s-line jest u nas bardziej dostepny s4 bardziej w stanach mi osobiscie bardziej odpowiada body s4 jednak auto jak kupilem mialo juz pakiet zew s-line i przy tym zostane :decayed: szczegolnie jest tanszy sam sie teraz przekonalem jak pociagnolem przodem latarnie :facepalm: dokupienie wszystkich kratek to masakra ciagnie po kieszeni zderzak itp... nawet nie chce myslec jakby trzeba bylo kupic od s4:facepalm:

Opublikowano

no taki mix to raczej nie ale jak kto woli:wink: ponadto przod s-line mozesz dorezac do zwyklego zderzaka dolna czesc jest inna troche przerobek ale taniej wyjdzie na pewno niz s4 :wink:

Czemu można zrobić naprawde dobry mix, tak jak w poniższym linku:

Gold Status // Josh’s Fitted Audi A4. | Stance:Nation - Form > Function

Opublikowano
  • Autor

Łuki faaajna ta Twoja S4 :D

Ja się cały czas zastanawiam, ta i ta ma swój urok, a co do kosztów to i tu i tu trzeba się wyzygać:P

---------- Post dopisany 18-12-2012 at 03:18 ---------- Poprzedni post napisany 13-12-2012 at 13:06 ----------

I lecimy dalej...:)

Opublikowano

gratulacje :) niech służy bezawaryjnie kolejne 300k :decayed:

Opublikowano

Kumpel ma Dieslem nalatane prawie 500 000Km i jedyne co robił to sprzeglo turbo, alternator i zawieche a silnik chodzi bez zarzutu:decayed:

Te 1.9Tdi nie do zdarcia. Nie to co 2.0TDI ciągle się coś rypie:doh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Będzie buda s4 jak się kolega marcin_o23 spisze :)

A tymczasem zmiany jakie zaszły w środku:)

out.php?i=464086_img-0135.jpg

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 01:56 ----------

Czemu można zrobić naprawde dobry mix, tak jak w poniższym linku:

Gold Status // Josh’s Fitted Audi A4. | Stance:Nation - Form > Function

Co to jest za lotka co ją ma na tylnej szybie w linku ?

Opublikowano

Powiem Ci że zajebistą masz tą B6 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A dziękuje :)