grzes1150 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja się ostatnio z bmw x6 ścigałem:grin: ale pozwoliłem mu objąć prowadzenie jak się połapałem że przed nami czarna nieoznakowana vactra z kamerką Kolo poszedł chyba ze 160km/h na 70-ce do tego wyprzedzając na przejściach i skrzyżowaniu a za minutę miał przymusowy postój i nietęgą minę
lukasl Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ja raz astrę wyprzedzałem na powiatowej drodze przy 160h i była nierówna droga (hopka na drodze) to parę metrów przeleciałem a jak londowałem to miałem twarde zderzenie z drogą . Nic sie nie stało ale miałem cykora
swiezak84 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 ja sie scigałem swoją padlina z bratem najpierw miał puga 406 1.8 112km a teraz ma octavie 1.6 fsi 115km. przegrac nie przegrałem ale o wygranej tez ciezko mówić
Kwinto69 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 kolega z pracy ma vw golfa IV 1.9 tdi spod świateł na krótkim odcinku musiał schować się za mną
ono Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja się raz ścigałem , ale już tego nie robię .
Rekomendowane odpowiedzi