Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.8T autobox -przygotowanie do zimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. poniewaz zbliza sie zima zaprezentuje moj nawy nabytek , trumna narciarska na dach ;) jest to sprzet ze sredniej polki firmy Inter Pack- dlugosc 198 cm ladownosc 75kg , belki do mocowania trumny takze z tej firmy , dosc wygodne rozwiazanie jesli ktos duzo podrozuje ;)

Piszcie jesli macie inne propozycje przewozu sprzetu lub wstawiajcie foto jak to wyglada u was ;)

A tak to wyglada u mnie

imag0398z.jpg

Uploaded with ImageShack.us

imag0397h.jpg

imag0396c.jpg

imag0399yx.jpg

Opublikowano

Napisz pojemność boxa w litrach. Ja mam thula atlantis 780 wchodzą do niego 4 deski i jedną para nart + buty kaski itp. Boxa mam już kilka lat u jestem mega zadowolony w zimę przewozi sprzęt na stok a latem bagaże na wakacje.

Opublikowano
  • Autor
Napisz pojemność boxa w litrach. Ja mam thula atlantis 780 wchodzą do niego 4 deski i jedną para nart + buty kaski itp. Boxa mam już kilka lat u jestem mega zadowolony w zimę przewozi sprzęt na stok a latem bagaże na wakacje.

460 l ;)

Opublikowano

Też planuję kupno boxa :decayed: ale raczej może jakaś używka sie trafi w dobrej cenie. Na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach? jaka powinna być taka przyzwoita pojemność boxa?

Opublikowano

Wszystko zależy co będziesz w nim woził. Ja od samego początku wiedziałem że ma wejść 4 snowboardy i jedną para nart więc min 780. Fajna sprawa jest system szybkiego montażu raz dwa i już jest. Przydatne jest również obustronne otwieranie. Firma zależy już od zasobności portfela :-P Ja osobiście zrazilem się to belek jakiś uniwersalnych więc wybór nowych belek i boxa padł na thula.

Opublikowano

Bardzo ładna sztukencja:wink:

Gratki:oklasky:

Opublikowano

a zawsze słyszałem .... BOX to zło :grin::banan2:

Opublikowano
  • Autor
a zawsze słyszałem .... BOX to zło :grin::banan2:

Oj Grzes dlaczemu niby zlo?:P ja zawsze wozilem swoja deske i 3 pary nart w bagazniku po zlozonym siedzeniu , i do tego jeszcze 3 osoby z bagazami to bylo dopiero uciazliwe bo malo miejsca bylo , teraz wszystko pojdzie na dach a w srodku miejsce zostanie :D jak dla mnie mega wygoda ;)

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

Też planuję kupno boxa :decayed: ale raczej może jakaś używka sie trafi w dobrej cenie. Na co zwrócić uwagę przy poszukiwaniach? jaka powinna być taka przyzwoita pojemność boxa?

zalezy od oczekiwan ;) jak dla mnie to jedna deska i 3 pary nart spokojnie sie miesci i to wystarczy wiec nie potrzebowalem jakiegos ekstra duzego ;) ja od poczatku polowalem na uzywke ale jednak nie wiem czemu zdecydowalem sie na nowy ;)

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

odgrzeje tzw "kotlet"bo widzę że masz sedana a na nim boxa, właśnie zamierzam kupić boxą thule lub interpacka (podobne ceny) no i tak położyłem listwę o długości 195 cm na dachu i nie wiem czy to nie będzie zbyt długi box do mojego auta i mam dylemat ponieważ chciałbym kupić jak największy bo nie chce żeby box służył mi tylko i wyłącznie do tego samochodu bo pewnie za jakieś dwa latka przyjdzie czas na zmianę auta i napewno będzie to jakieś większe auto. U Ciebie jakoś tej długości boxa nie widać. Jaki masz rozstaw belek i długość dachu?

Opublikowano
  • Autor
odgrzeje tzw "kotlet"bo widzę że masz sedana a na nim boxa, właśnie zamierzam kupić boxą thule lub interpacka (podobne ceny) no i tak położyłem listwę o długości 195 cm na dachu i nie wiem czy to nie będzie zbyt długi box do mojego auta i mam dylemat ponieważ chciałbym kupić jak największy bo nie chce żeby box służył mi tylko i wyłącznie do tego samochodu bo pewnie za jakieś dwa latka przyjdzie czas na zmianę auta i napewno będzie to jakieś większe auto. U Ciebie jakoś tej długości boxa nie widać. Jaki masz rozstaw belek i długość dachu?

hmm no rozstawu belek ci teraz nie zmierze ale one sa regulowane wiec nie ma okreslonego rozstawu a dach to moge zmierzyc i podac